Ref. MA400830

Anelles de gimnasia de fusta per gronxador

Les anelles de fusta de gimnàstica tenen un diàmetre gran 14,5 cm
La fusta de les anelles té un envernissat de multiplex. La fusta ofereix un tacte agradable i per tant un major comfort per a les mans dels nens i té una bona agafada.

Les anelles vénen amb cordes que acaben en una anella perquè el puguin acoblar a l'estructura del gronxador.

Les anelles i les peces metàl·liques en forma de vuit per regular l'alçada del seient del gronxador són d'acer galvanitzat. La soldadura de les cordes és de polipropilè de color negre.

Les anelles són per a gronxadors d'una altura de 2,05 fins a 2,40 m
Les anelles tenen un gruix de 25 mm i un diàmetre de 14,5 cm

Joc d'anelles per a gronxador homologades per a ús privat.
39,95
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
L'ús d'aquestes anelles amb corda només està permès sota la vigilància d'un adult. Les anelles són adequades per a persones amb un pes de fins a 70 kg. Les anelles amb corda són inadequades per als nens menors de 36 mesos, per carència de mesures addicionals de seguretat i per les capacitats mentals limitades dels nens petits.

Totes les peces han de ser comprobades regularment. Per materials de recanvi  o d'expansió  de l'equipament del joc, contacti amb el proveïdor.

Aquestes anelles compleixen amb tots els aspectes de seguretat segons les Normes Europees EN71-1, EN71-2, EN71-3 i EN71-8, i està unicament indicat per a ús domèstic familiar, en interior i en exterior.

En muntar aquestes anelles s'ha d'assegurar que l'estructura o una altra construcció pugui suportar la càrrega (almenys 200 kg) i que s'elimini qualsevol risc que caigui l'estructura.

Les anelles amb corda han d'estar almenys a una distància de 2 m d'altres instal·lacions, com per exemple branques, estenedors, ...