Ref. LPM505

Balanci de molla "Foca"


BALANCÍ DE MOLLA SIMPLE LA "FOCA"

El balancí de molla simple és el complement perfecte per els parcs infantils, gronxar-se a sobre d'un balancí els hi agrada molt als nens, es poden balançejar simulant estar al fons marí. És un balancí de molla individual en forma d'una simpàtica foca.

Descripció:

Balancí infantil individual a l'estil tradicional, la molla del balancí és antipinçament, com tots els balancins de molles que venem, tal i com marca la normativa. La figura del balancí és de polietilè, aguanta molt millor que la fusta l'ús continuat i les inclemències del temps. La figura de polietilè estimula la imaginació dels nens, el moviment és divertit i fomenta el joc actiu a l'aire lliure.

Materials:

Blancí de molla de polietilè d'alta densitat amb protecció UV. Els cargols són d'acer galvanitzat i estan protegits amb taps de polipropilè. La molla és d'acer termolacat.


Mides de l'estructura balancí foca:
1,08 m llarg x 0,9220 m alt x 0,31 m ample

Mides de l'àrea de seguretat:
3,08 m x 2,31 m


Alçada lliure de caiguda: 50 cm
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
Tipus d'ancoratge
409,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.