Ref. BCENEP01

Billar per exterior Neptune Convertible

El billar per exterior Neptune Convertible és un dels billars més complets que trobaràs al nostre catàleg. Fabricat al Regne Unit, es tracta d’una peça que és molt més que un billar. Abans que hi comencis a jugar, el billar Neptune serà una serà una elegantíssima taula de jardí. Pero sota de la seva tapa amaga una preciosa taula de billar americà que podràs configurar amb diferents combinacions de colors.

El billar Neptune té un disseny molt modern. L’estructura del billar està fabricada amb fusta recoberta d’alumini en pols, fet que en garantitza màxima durabilitat i impermeabilitat davant les diferents inclemències meteorològiques. L’estructura del billar pot ser configurada amb tres colors diferents a escollir entre blanc, gris i marró. L’alçada del billar és de 82 cm des del sòl al marc de la taula. Aquesta alçada és suficient per amagar sota la taula dues bancades fetes dels mateixos materials i a conjunt amb els colors escollits per a la estructura del billar. Les bancades són ideals per a que, quan el billar estigui tapat i en mode taula de jardí, us hi pogueu assentar tranquil•lament per passar-hi estones de relax. 

Un cop tenim presentada la taula de billar, podem retirar-li la coberta i ens apareix una preciosa taula de billar americà de la qual també en podrem configurar el color. Tens cinc opcions de color de taula de billar per triar: blau, gris, negre, verd i marró. La taula de joc del billar és de pissarra recoberta amb la tela del color escollit. Per altra banda, la coberta del billar està pensada per a ser utilitzada com a taula de ping pong. Si col•loques la coberta del revés, podràs muntar-hi la xarxa de meitat de pista (inclosa) i utilitzar el teu billar com una autèntica taula de ping pong.

Una peça única amb la que jugar a billar americà, jugar al ping pong o simplement relaxar-se i tenir interessants converses en el jardí utilitzant-la com a taula de jardí.

El billar d’exterior Neptune Convertible inclou un tac, un joc de boles, guixos, triangle per les boles, xarxa de mitja pista per a jugar al ping pong, dues raquetes de ping pong i un joc de pilotes de ping pong.

Pots veure totes les combinacions de colors possibles a les fotos adjuntes. Selecciona el color del billar i el color de la taula abans d’afegir-lo a la teva cistella de la compra.

Advertència: Edat recomanada a partir de 12 anys
Esculli el color del billar
Esculli color de la taula
3.995,00 4.680,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 12 anys
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte