Ref. REPILAFI

Billar indoor amb tapa LAFITE

El billar LAFITE és un elegant i poderós billar que encaixarà en qualsevol espai de casa teva. Estem davant d’un dels billars d’ús domèstic més selecte del nostre catàleg. El billar LAFITE compta amb un disseny sobri i amb línies molt fines. Això, juntament amb els colors –a escollir- integrarà perfectament la teva taula de billar dins de casa teva com si es tractés d’un moble més.

I encara quedarà més integrat si tries la opció amb tapa. En aquest cas, juntament amb el billar i el set de boles i els tacs, també rebràs una coberta de fusta formada per dues peces que encaixaran perfectament al teu billar. D’aquesta manera, quan no estiguis jugant amb ell podràs tapar-lo per a que no es faci malbé o se’n taqui el tapissat i, a la vegada, aprofitar la taula com un moble més de casa.

El billar està fabricat íntegrament a França amb fusta altament resistent. El taulell de joc compta amb uns llistons de fusta monobloc ranurats de 19 mm, fet que en millora molt l’experiència de joc.

L’estructura de fusta del billar permet configurar-la de tres colors diferents a escollir entre color blanc, color Oregon (fusta natural) i color gris fosc. També podràs escollir el color del tapissat, que podrà ser verd, vermell o negre indiferentment del color que hagis triat per l’estructura. Si et decantes per comprar el billar amb tapa, aquesta será del mateix color que la resta del billar.

El billar s’entrega desmuntat i podràs tornar-lo a desmuntar en qualsevol moment si vols guardar-lo per a que ocupi menys espai. Per muntar-lo serà suficient si sou dues persones i hi invertiu aproximadament 90 minuts seguint les instruccions de muntatge que trobaràs dins de la caixa. El plaç d’entrega aproximat és de 4 setmanes. El billar té una garantia de 3 anys.

Les dimensions del billar són:
Marc exterior (mides totals del billar): 203 x 116 cm
Marc interior (tapissat de joc): 172 x 85 cm
Pes: 175 kg
Advertència: Edat recomanada a partir de 12 anys
Coberta
Color de la taula
Color de l'entapissat
1.799,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 12 anys
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte