Ref. KK010025

Caseta de fusta Seaside Cottage

La caseta Seaside Cottage, de KidKraft, transportarà als més petits a un poblet de platja on la tranquil•litat i la diversió emanen de tots els racons.

La caseta Seaside Cottage de la marca Kidkraft té un disseny compacte, desenfadat. Les seves quatre cares permeten que entri la llum natural dins de la caseta ja sigui per les finestres, pel finestral per el que servir el que cuinin amb la cuineta que hi ha dins o per la porta d’entrada de la cara principal. Dins de la caseta es trobaran amb una cuineta amb la que somiaran ser veritables xefs i molt espai en el que jugar i deixar volar la seva imaginació.

Des de fora la caseta no és menys que una casa de platja de veritat però en miniatura. Els seus colors de fusta natural amb tons foscos contrasten amb el blanc dels marcs de les finestres i el grana de la porta d’entrada. La teulada marca perfectament les quatre cares de la casa, sent una teulada de quatre puntes amb un penell mòbil al mig. En un dels laterals té un gran finestral i un tendal per on servir el que cuinin amb la cuineta, i un banc per asseure’s a fora i descansin entre joc i joc.

Un disseny elegant, espaiós i de fàcil muntatge que donarà al teu jardí i als nens aquest racó de fantasia que sempre han volgut.

La caseta Seaside Cottage té les següents característiques:

Mides de la caseta:
151 cm (llarg) x 131 cm (ample) x 201 cm (alt)
Pes: 51 kg

La caseta Seaside Cottage ve amb una sola caixa de les següents característiques:
131 cm (llarg) x 110 cm (ample) x 24 cm (alt)
Pes: 59 kg

Aquest producte té una garantia de 5 anys.
Advertència: Edat recomanada de 3 a 10 anys
635,00
Casetes KidKraft
Advertència: Edat recomanada de 3 a 10 anys
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)