Ref. KKF29060

Caseta de fusta Highline Retreat

Mai s’acabarà la diversió a la caseta Highline Retreat de KidKraft. Aquesta caseta de fusta garantitza que els més petits es passin hores jugant amb ella i es construeixin la seva caseta de veritat.

Es tracta d’una estructura elevada amb espai cobert a sota. Aquest espai és molt gran i ideal per a guardar-hi bicicletes, algunes joguines i fins i tot destinar-lo sencer o en part a un sorral. Els infants passaran hores sota la caseta jugant a raser del sol, però un cop pugin dalt no hi haurà qui els baixi. Per a pujar a la caseta tenen una escala a la part posterior. Un cop dins de la caseta al•lucinaran amb la quantitat d’espai que tenen per jugar i crear les seves aventures. A més a més, gràcies a tots els detalls que té aquesta caseta de fusta, semblarà com si fos la seva pròpia casa de veritat. Des del timbre que funciona de veritat a la bústia o el sostre amb relleu d’imitació de teules, tot està pensat per a que sigui el més semblant a una autèntica casa de veritat.

Quan es cansin d’estar a dalt i vulguin tornar a baixar sortiran al balcó i tindran una rampa de tobogan per on baixar altre cop fins arran de terra. En aquets balcó hi podran cuidar les seves pròpies plantes o jugar a l’aire lliure, o veure les estrelles quan sigui de nit.

La Highline Retreat, de la marca Kidkraft, és una gran idea per a deixar volar la imaginació i omplir el teu jardí de diversió.

La caseta Highline Retreat té les següents característques:

Mides totals de la caseta:
234 cm (llarg) x 198 cm (ample) x 391 cm (alt)

L’alçada de la plataforma és 90.10 cm.
Les mides de la caseta sense plataforma són: 145.98 cm. (alt) x 111.76 cm. (ample) x 121.34 (llarg)

Pes: 52 kg


Aquest producte té una garantia de 5 anys.
Advertència: Edat recomanada de 3 a 10 anys
769,00
Casetes KidKraft
Advertència: Edat recomanada de 3 a 10 anys
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)