Ref. NTCP51

Circuit caní iniciació

Un pack de diferents jocs canins per a que en un conjunt d'estructures, el gos treballi diferents habilitats. Hem seleccionat els millors jocs que creiem clau per què desenvolupi les mascotes com a iniciació. Són 5 jocs canins i un panell informatiu, els gossos treballaran amb aquest circuit les següents habilitats: la seguretat, la rapidesa, l'agilitat, la destresa i la confiança.


Els productes que venen inclosos al circuit d'iniciació són:

SALT: El funcionament d'aquest joc d'altura consisteix a fer saltar al gos per sobre de la barra horitzontal sense enderrocar-la. L'altura és graduable en 3 distàncies diferents.

La mida del joc d'altura caní és de 124 cm (llarg) x 27 cm (ample) x 72 cm (alt)


SLALOM: El funcionament de l'eslàlom caní consisteix a fer passar el gos entre els pals, el primer pal per l'esquerra i en sortir l'últim a la dreta sense deixar-se cap porta.

La mida del joc eslàlom caní muntat és de 503 cm (llarg) x 8 cm (ample) x 100 cm (alt)


RODES: El funcionament de les rodes consisteix a fer passar els gossos pels forats de la figura de polietilè en forma de gos. Cada forat està a una altura diferent i es pot saltar des de qualsevol dels costats.

La mida del joc d'agility Rodes és de 127 cm (llarg) x 22 cm (ample) x 120 cm (alt)


BALANCÍ: Pujant per la rampa i de fent que l'extrem toqui a terra i toc amb una de les potes a la zona de contacte de pujada i després de dir la baixada.

La mida del joc balancí caní és de 220 cm (llarg) x 30 cm (ample) x 50 cm (alt)


PLATAFORMESEl funcionament de les plataformes consisteix a fer passar els gossos per les plataformes de major a menor saltant o passejant, de dalt a baix i de baix a dalt. També fa de podi.

La mida del joc d'agility Plataformes és d'Ample: 36/43/55 cm x Alt: 30/40/50 cm
CARTELL INFORMATIU.


Ancoratges:

Els jocs es lliuren totalment muntats, Només s'ha de formigonar la part inferior del pal amb les varetes d'acer de diàmetre 8 i de 25 cm de llarg.Colors:

Els jocs canins per fer un circuit d'agility es fabriquen en verd, groc, blau i taronja. Es subministra el color disponible en estoc. Si vol una combinació de colors determinada, si us plau, consulteu abans de fer la comanda.

2.249,00
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Jocs canins. L'agility és una modalitat canina que està inspirada en la hípica, concebuda per a la diversió d'espectadors i participants, fent de l'educació canina un joc.
El joc de l'agility consisteix en la superació per part dels gossos, d'una sèrie d'obstacles molt diversos que es descriuen en un reglament de caràcter internacional. Aquesta disciplina està oberta a tots sense limitació de la raça o la mida del gos.

S'ha de procurar guiar al gos amb la major claredat i exactitud durant tot el recorregut. Per a això es pot utilitzar tot tipus de senyals visuals i sonors, com veus, picar de mans, xiulets etc. Amb la condició de no tocar voluntàriament al gos o els obstacles.
Els circuits canins estan especialment aconsellats per als gossos que viuen a les grans ciutats i passen gran part del temps en llocs reduïts, sent per a ells un alleujament el sortir a l'exterior, a més d'un motiu per establir vincles més forts entre els seus amos i mantenir-se en bona forma.

Els aparells d' agility que oferim estan pensats per tant per ser instal·lats en parcs públics, hotels, campings, platges etc. Els jocs estan dissenyats per a l'exterior, són forts, segurs i divertits.