Ref. ET46.70.10.00

Cistella de bàsquet traslladable EXIT Hoopy Junior

Cistella de bàsquet traslladable amb el tauler regulable a l'altura. Una cistella que combina la seva facilitat d'ús amb el seu bon disseny i la qualitat.

La cistella de bàsquet EXIT Hoopy Junior té les següents característiques:

Alçada Ajustable
Alçada ajustable amb 5 posicions diferents. És molt fàcil pujar i baixar el cèrcol per adaptar-lo a l'edat dels nens petits i grans.
Les diferents altures del cèrcol són les següents: 165 cm, 175 cm, 190 cm, 205 cm i 220 cm

Fàcil de moure
La cistella de bàsquet EXIT Hoopy Junior és de fàcil moure, té unes rodes a la part davantera. Si es tomba una mica la cistella, pot moure-la amb les rodes i posar-la al lloc adequat.

Qualitat:
L'estructura de la cistella de bàsquet traslladable és d'acer, el tauler de polietilè d'alta densitat i el cèrcol reforçat. Una combinació de materials per a que la cistella de bàsquet sigui segura per als nens i aguanti bé a l'exterior.
Perquè la cistella sigui estable i segura té a la base una bossa resistent a l'aigua on hi ha dos sacs de sorra per emplenar-los. Cada sac s'ha d'omplir de 25 kg de sorra per fer de contrapès.
És millor el sistema de contrapesos de sorra que els que són reomplibles amb aigua ja que a l'hivern amb baixes temperatures poden trencar-se. A més es poden treure els sacs de sorra per moure la cistella fàcilment.

Disseny
El disseny de la cistella de bàsquet traslladable EXIT Hoopy Junior combina els colors negre i verd per donar-li un aire modern entre urbà i de jardí. Així que aquesta cistella de bàsquet quedarà bé tant al garatge com al jardí de casa seva.
Dades tècniques de la cistella de bàsquet EXIT Hoopy Junior:
Pes brut: 10,5 kg
Pes net: 9,5 kg
Mides de la caixa: 80x57,5x14 cm

Mides de la cistella muntada:
Alçada màxima 257 cm
Amplada: 67 cm
Profunditat: 80 cm

Tauler de: 75x52x2,5 cm
Tauler de polietilè d'alta densitat
Diàmetre de l'estructura de la base: 45 mm
Estructura d'acer galvanitzat pintat en pols
Advertència: Edat recomanada a partir de 6 anys
99,00
 EXIT DUTCH TOYS GROUP
Advertència: Edat recomanada a partir de 6 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte