Ref. BUGA307

Bean bag toss

Bean Bag Toss , llança les boles de sorra en els forats oa la plataforma , l'equip que arribi als 21 punts , serà el campió . Però vigilant que l'equip rival no cancel·li els punts inserint les seves bosses en les de l'equip contrari . Joc creat a Alemanya al segle XIV però redescobert a Ohio en el segle passat . És als Estats Units on és molt popular i on hi ha federació nacional . Se li coneix per Bean Bag Toss però també Cornhole al sud dels Estats Units .
És un joc que a més de la punteria té part d'estratègia i als nens els refrescaran les matemàtiques sumant i restant puntuacions .

El joc inclou :
3 dianes de diferent mida: 40, 27 i 20 cm de diàmetre
3 saquets de mongetes


Instruccions del Bean Bag Toss

L'objectiu del joc és aconseguir exactament 21 punts. Les dues caixes s'han de col.locar a 12 passos de distància . Cada jugador ha d'estar al costat o darrere de la caixa que té al costat , però no davant d'ella .
Si juguen 4 jugadors , poden veure en el gràfic com s'han de col.locar els jugadors . Fixeu-vos que els jugadors de cada equip estan barrejats . Si juguen 4 jugadors , a cada ronda , cada jugador té 2 sacs per llançar. En cas de jugar 2 jugadors , cada jugador pot llançar 4 sac de mongetes .
A cada ronda hi ha un equip que és el seu objectiu és sumar , i l'equip contrari li tocarà restar els punts . La següent ronda , s'inverteixen els objectius . Els punts s'expliquen al final de cada ronda ( quan s'han llançat tots els sacs ) . Mai pot haver puntuació negativa .
Si el sac cau fora de la diana , a terra , són zero punts . Si el sac cau sobre de la diana , però fora dels forats , és 1 punt . Després hi ha 3 forats , cadascun més petit que l'altre . Si cau en el més gran són 3 punts , si cau en la mida mitjana són 4 punts i si cau dins del forat més petit s'obtenen 5 punts . Els hem adjuntat un dibuix perquè ho vegin més clar .
En un dels dibuixos adjuntats els hem posat un exemple . En aquesta ronda els sacs blancs estan a la ronda de sumar i sumen 5 punts . Els sacs foscos sumen 3 punts . La puntuació que s'ha de sumar l'equip blanc són 5-3 = 2 punts . L'equip que suma , mai pot sumar negatiu . Si l'equip que resta , fa més punts que el que suma , aquest últim sumarà zero en aquesta ronda .
El primer equip que aconsegueixi arribar a 21 punts guanya el joc . Però ull viu , l'equip ha d'arribar a 21 punts exactes . Si un equip tenia 20 punts i suma 2 punts , en lloc de tenir 22 punts , se li resten 2 així que es queda amb 18 punts .
Així que a més de tenir bona punteria , els jugadors han de fer bé els seus càlculs i estratègies per sumar els 21 punts justos o fer que el rival sumi massa punts i li restin.

Joc de la llançar els sacs de mongetes és adequat per a nens i famílies. Apropiat per a escoles , ludoteques , empreses d'esdeveniments, animació en hotels i càmpings etc.
Si li agrada el Bean Bag Toss o Cornhole , probablement li agradin altres versions d'aquest com el joc de apunta l'anella que també venem a la nostra botiga .
Advertència: Edat recomanada a partir de 6 anys
23,95
BUITEN SPEEL
Advertència: Edat recomanada a partir de 6 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)