Ref. BE24.30.20.00

Cotxe de pedals BERG Buzzy Racing

Cotxes de pedals Berg Buzzy Racing:

Aprèn a pedalar amb el cotxe de pedals Buzzy Racing

 

El cotxe de pedals Buzzy Racing és el model més petit de la marca BERG TOYS. Un cotxe de pedals que és lleuger i amb un manillar semblant als que porten els tricicles però és molt més estable perquè els nens es mantinguin sempre segurs sobre del quadricicle. Fins i tot en les corbes més tancades els conductors quedaran enganxats als pedals. El cotxe de pedals Buzzy Racing és ideal per començar ja que és adequat per a nens de 2 anys. Aprèn a pedalar amb el BERG Buzzy Racing. El model de kart de pedals infantils BERG Buzzy Racing té molt caràcter i estil, com la marca de cotxes italiana. Els colors blancs i roses, li dóna molt caràcter i el fa un vehicle de pedals infantils adequat per a nens i nenes.

Les principals característiques del vehicles a pedals Buzzy Racing són:

  • Conducció molt estable gràcies a les 4 rodes.
  • Rodes d' EVA per anar tant per dins com per fora de casa
  • Conducció lleugera i silenciosa
  • volant ajustable
  • Seient ajustable a l'alçada del conductor amb 3 posicions.
  • Rodes de pinyó fix. Va cap endavant i cap endarrera.
  • Cotxe de pedals d'ús domèstic

Mides dels cotxes de pedals Berg Buzzy Racing:

Mides del kart a pedals: 83 cm (llarg) x 49 cm (ample) x 50 cm (alt)
Caixa de 46 x 50 x 25 cm
Pes: 7 kg
Pes màxim recomanat de l'usuari 30 kg
Alçada mínima usuari: 80 cm
Alçada màxima usuari: 120 cm

Advertència: Edat recomanada de 2 a 5 anys
135,00
BERG
Advertència: Edat recomanada de 2 a 5 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Tots els cotxes de pedals BERG BUZZY poden portar un remolc, el model BERG TRAILER S.

Per què un Buzzy?


Perquè és fàcil de conduir, fàcil de dominar. El cotxe de pedals BERG Buzzy és el vehicle ideal perquè els nens aprenguin a pedalar. A continuació t'expliquem per què el Buzzy és la millor opció per aprendre a pedalar.

Aconsegueix la teva primera experiència amb uns pedals en un BERG Buzzy. Aquest sensació genial d'anar a 4 rodes és molt més estable que en un tricicle. Els peus es mantindran fermament als pedals fins i tot en els girs més tancats.
La mida dels BERG Buzzy i les rodes amb pneumàtics d'EVA el fan apropiat tant per l'interior com l'exterior. Fins i tot quan plogui no podran aturar la diversió amb aquest cotxe de pedals. El kart de pedals BERG Buzzy és per a nens de 2 a 5 anys.
Les següents característiques fan del BERG Buzzy molt més segurs i divertits que un tricicle.
- Els pneumàtics d'EVA [1] mai més rodes desinflades
- Ajuda [2] als nens a aprendre a pedalar
- Pedaleig lleuger i fluid
- Poden conduir cap endavant i cap enrere
- Estable [3] gràcies a les 4 rodes
- Els pedals [4] es mantenen en una posició de fàcil accés quan estan conduint
- Volant ajustable a l'alçada
- Seient ajustable amb tres posicions
- Per a nens de 2 a 5 anys
- Amb el certificat alemany de qualitat TÜV

A continuació li expliquem amb més detall alguns d'aquests aspectes.

1. Els pneumàtics d'EVA. Per als cotxes de pedals BERG Buzzy, aquesta escuma d'alta tecnologia és el recanvi ideal per a les tradicionals gomes de pneumàtic. Gràcies a la correcta composició, les gomes són tan duradores com les tradicionals però sense risc a tenir punxades.
Els pneumàtics d'EVA a més són molt silenciosos per tant són ideals per anar dins i fora de casa.

cotxe de pedals berg buzzy pneumàtics eva
2. T'ajuda a pedalar. Els cotxes de pedals BERG Buzzy estan equipats amb una connexió fixa entre l'eix davanter (1) i el del darrere (2). Això vol dir que el moviment de les cames es converteix immediatament en moviment a les rodes del darrere. Pel que fa l'BERG Buzzy un cotxe de pedals super fàcil de conduir tant cap endavant com cap enrere.
Un avantatge afegit és que el moviment / rotació de les rodes del darrere (que passa quan pedaleges o quan l'empenys) es tradueix a l'eix davanter. Per tant un cop el cotxe de pedals està en moviment, pots continuar pedalant molt fàcilment.
El moviment de les rodes fa que següent rotació dels pedals sigui més fàcil. Una manera molt lleugera i divertida d'aprendre a pedalar.
A més, l'eix davanter i el darrere estan muntats en un coixinet que fa que el pedaleig sigui fluid i lleuger.

cotxes de pedals pinyó fix


3- Estable gràcies a les 4 rodes
Gràcies a les quatre rodes, el cotxe de pedals BERG Buzzy té una excel·lent estabilitat. Els tricicles, com tenen una roda menys, tenen propensió a bolcar. La conducció ràpida i brusca dels tricicles pot crear situacions perilloses.
En els cotxes de pedals BERG Buzzy aquestes línies són paral·leles i allunyades del conductor pel que no hi ha un punt de bolcada pel que bolcar és virtualment impossible.
A més, el BERG Buzzy té un eix de balanceig. Això crea un moviment basculant a les rodes davanteres que absorbeix les irregularitats del paviment. Per tant hi ha menys risc a caure.

quadricicles vs tricicles
4- Pedals accessibles
Els tricicles a més de no ser tan estables com els cotxes de pedals tenen dos inconvenients més que els dissenyadors dels BERG Buzzy han estat capaços de solucionar-los.
Als tricicles els pedals (i per tant els peus) i el manillar (i per tant les mans) estan directament connectats amb la roda davantera. Als BERG Buzzy les rodes estan connectades al xassís. Això té dos avantatges:
- La conducció: quan s'estigui conduint els peus i les cames es mantindran ferms en els pedals i per això les rodes no tocaran mai les cames

els cotxes de pedals són millors que els tricicles- Pedalant: quan estiguin pedalant no estaran empenyent la roda (i per tant el volant) en una direcció. En un tricicle això guiarà a un peu i / o una mà desenganxar-se del pedal o del manillar.

karts de pedals millors que els tricicles

En un cotxe de pedals BERG Buzzy cap energia es perdrà perquè els nens no han de fixar-se en aquestes distraccions. Els nens trepitgen el pedal i fàcilment i suaument avançaran amb el kart a pedals.

cotxes de pedals berg buzzy mides

cotxe de pedals berg buzzy mides
radi gir cotxe de pedals berg buzzy

dades tècniques berg buzzy

Els cotxes de pedals BERG Buzzy són ideals per aprendre a pedalar, són més fàcils de conduir i més segurs que els tricicles. Si estàs interessat en conèixer tots els detalls de per què un cotxe de pedals BERG Buzzy és la millor opció per ser el teu primer vehicle infantil a pedals, visita l'apartat de BERG Buzzy el meu primer cotxe de pedals.

Els vehicles a pedals BERG TOYS són els millors del món entre altres coses pel servei postvenda. Conegui les garanties dels productes BERG TOYS.

Els cotxes de pedals estan pensats perquè les famílies puguin montar-los sense problemes, poden veure el vídeo de com muntar el cotxe de pedals BERG BUZZY

Et recomanem la lectura d'un article del nostre blog sobre preguntes freqüents sobre cotxes de pedals. Allà trobaràs resposta a preguntes com ara: quina diferència hi ha entre pinyó fix i pinyó lliure?, si els meus fills tenen la següent alçada quin cotxe de pedals li anirà bé?, quins accessoris li puc posar al meu cotxe de pedals? què volen dir les sigles BFR, E-BF o AF que apareixen en el nom de diferents models de cotxes de pedals de la marca BERG?

Productes relacionats