Fer negocis amb els karts de pedals i els llits elàstics BERG

Els productes BERG  són una bona eina per fer negocis. En TOPLUDI hem fet diversos articles on exposem casos reals d'empreses de diferents sectors que fan servir aquests productes per atreure clients, dinamitzar espais, per llogar-los per hores, per educar etc.
En aquesta pàgina recopilem aquests articles que pensem que són útils per a aquells emprenedors que volen muntar un negoci o aquells que volen fer un gir en el seu negoci i atreure un públic familiar.

BERG

Si vostè té una empresa d'esdeveniments, oci i temps lliure o està pensant en muntar un negoci de lloguer de karts de pedals potser li interessin aquests articles:
 • 10 bons motius per muntar un lloc de lloguer de karts de pedals BERG
Article on el motivem amb 10 bons arguments per muntar un punt de lloguer de karts de pedals.

 • Recomanacions, trucs i més informació sobre com posar un lloc de lloguer de karts de pedals BERG
Si ja està motivat per muntar un punt de lloguer de cotxes de pedals, aquí trobarà més informació de com ha de fer.
 • Classes d'educació viària amb cotxes de pedals BERG
Durant el curs escolar, els cotxes de pedals són una bona eina per donar classes d'educació viària a les escoles. Informació de com fer-ho.
 
 • Karts de pedals i llits elàstics BERG per a empreses d’esdeveniments
Les empreses d’esdeveniments haurien de comprar els karts de pedals i els llits elàstics per professionals de BERG, les que ho fan tenen molt d’èxit i fan bons negocis.

 • Rutes turístiques amb karts de pedals BERG
Organitzar una ruta turística per la ciutat o per un paratge natural amb uns karts de pedals és la millor manera de passar una bona estona amb tota la família, aprenent, fent exercici i passant-ho bé
 • Circuit de cotxes de pedals BERG per a dinamitzar un gran esdeveniment
Al Festival Piknic Electronik de Barcelona, un esdeveniment de música electrònica per a famílies, a la zona infantil una de les atraccions estrelles era el circuit de cotxes de pedals BERG.
 

Al sector turístic (Hotels, Cases de Turisme Rural, Restaurants, Càmpings, Parcs d'atraccions etc,) també s'utilitzen molt els productes d'ús professional de la marca BERG, veuran diversos exemples reals que segur que li donen idees per aplicar en seu negoci. Són una excel · lent eina per atraure les famílies.
 • Karts de pedals i llits elàstics BERG una bona eina per rendibilitzar les pistes d'esquí a l'estiu
Expliquem el cas real de l'estació d'esquí de Núria (Girona). Tenen un gran atractiu per al visitant a l'estiu gràcies a les nombroses activitats que han organitzat, entre elles la baixada amb karts de pedals i els llits elàstics de la marca BERG.
 • Llits elàstics i karts de pedals BERG en un camping. Una bona manera d'atreure les famílies.
Els càmping poden oferir un punt de lloguer de karts de pedals i llits elàstics a les seves instal·lacions. Cobrar pel lloguer dels karts és una bona manera de tenir ingressos extres. Expliquem el cas real del Càmping de La Pineda de Salou (Tarragona)
 
 • Com poden atraure les famílies al seu Restaurant
Expliquem el cas real d'un restaurant situat en un polígon industrial, Restaurant Llevant Park, de Parets del Vallès (Barcelona) que han aconseguit atreure les famílies per les tardes i els caps de setmana, gràcies a la instal·lació d'un llit elàstic Elite de BERG, un tobogan i una caseta infantil.

 • Parcs infantils, llits elàstics, gronxadors en cases rurals. Una atracció per a les famílies
Les cases de turisme rural tenen entre el seu públic habitual les famílies i per tenir els nens contents i entretinguts és molt important que tinguin jocs per a ells.
 • Laberints de Blat de moro + els karts de pedals i els llits elàstics de BERG un negoci segur
El millor complement als laberints de blat de moro, són els circuits de karts de pedals i els llits elàstics de BERG.
 
 • Circuit de karts de pedals permanent en un kàrting al costat d'un centre comercial
Circuit d'habilitat per a nens i adults amb els karts de pedals BERG, que atreu visitants a un centre comercial i és un complement perfecte a un circuit de karts de gasolina. Circuit de karts de pedals molt original amb obstacles.
 • Parc d'aventura al Pirineu amb circuit de karts de pedals i llits elàstics BERG
Al parc d'aventura Naturlandia tenen llits elàstics BERG i un circuit de karts de pedals JEEP EXPEDITION PROF de BERG. Aquest parc d'aventura és una bona manera d'atraure el turisme familiar tot l'any a Andorra. Els productes que venem són una bona forma de desestacionalitzar la temporada turística a les àrees de muntanya. L'estiu també és una bona època per anar a la muntanya.

Si tenen preguntes, no dubteu a contactar amb nosaltres.Al nostre showroom a l'Ametlla del Vallès (Barcelona) tenim diversos dels karts de pedals exposats així com els llits elàstics de BERG  perquè puguin veure com de forts són els productes.
 
karts pedals BERG per a punts de lloguer