Escoles

TOPLUDI ofereix una extensa gamma de productes adequats per a escoles. 

La nostra empresa està especialitzada en tota classe de jocs d’exterior i jocs actius: parcs infantils, gronxadors, llits elàstics, jocs d’escacs gegants, cotxes de pedals especialment adequats per a la educació viària i amb la possibilitat de poder-los llogar etc. Tots els jocs que li presentem fomenten l’exercici físic d’una manera segura i saludable. Els nostres productes, tant per a ús públic, privat o comercial estan homologats segons la normativa europea EN1176 i tenen del certificat German TÜV de qualitat i seguretat.

Tots els articles de ús públic per a la seva escola els trobarà al nostre menú de Productes de Ús Públic.

Apart que tenim cistelles de bàsquet, porteriesde futbol,piscines de boles, tricicles, cotxes de pedals, patinets, jocs de jardí que són també adequats per a les escoles. Tenim catàlegs de molts dels productes a la seva disposició a la nostre secció de catàlegs, se’ls poden baixar en format PDF.

Topludi ofereix una gran gamma de productes de diferent preu però de bona qualitat. Hi ha jocs de jardí gegants que són també adequats per a escoles. 
Confiem que els nostres articles siguin del seu interès, quedem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment. Truqueu-nos i els fem un pressupost a mida que s’ajusti a les seves necessitats.
Preguntes que ens solen fer les escoles o les associacions de mares i pares d’alumnes: 

- El muntatge està inclòs als productes?

Els preus dels productes a la nostra web no inclouen el muntatge. Moltes vegades les escoles acorden amb l’Ajuntament o amb el seu personal de manteniment perquè realitzin el muntatge. De totes maneres, nosaltres disposem de muntadors propis què poden fer muntatges. Si ens diuen quins productes volen i on s’ha de muntar, estarem encantats de fer-los un pressupost amb els productes i el muntatge dels mateixos. 

- És complicat muntar els productes?

Aquesta és una pregunta que es fa difícil respondre, depèn dels productes, però tots tenen instruccions de muntatge i sempre ens poden trucar, els nostres muntadors poden resoldre’ls les seves preguntes sobre la instal·lació dels parcs.

- El transport està inclòs?

Totes les comandes de més de 90 Euros tenen el transport inclòs. Enviem els productes també a les Balears i Pitiüses sense càrrec en el transport.  Visiti la secció de condicions del transport per a més detalls.

- Quin és el termini d’entrega?

Depèn dels productes, els productes petits els tenim en stock i en pocs dies queden entregats. Els parcs infantils es fan sota comanda i en un termini de 2-4 setmanes queden entregats.  

- Com paguem?

A les escoles deixem pagar a 30 dies. Contactin amb nosaltres per fer-los un pressupost.

- En què es diferencien els parcs infantils d’ús privat amb els d’ús públic?

Els parcs infantils d’ús privat són estructures pensades per a ús domèstic que els han de fer servir els infants d’una família. Les estructures no són tan fortes, les fustes tenen esquerdes, els seients són de corda etc.

Els parcs infantils d’ús públic són en canvi unes estructures pensades per a un ús intensiu, són antivandàliques, si són de fusta, és fusta quadrada amb un tractament diferent a la dels parcs d’ús privat que fa que no tingui estelles ni esquerdes. A més a més els seients dels gronxadors són de cautxú amb cadenes, les rampes dels tobogans són molt més fortes i gruixudes etc.

Els parcs infantils d’ús públic han hagut de passar unes exigències tècniques i de seguretat molt més estrictes que les d’ús privat.

- És necessari posar terra de cautxú?

La normativa diu que el terra dins de la zona de seguretat de cada parc infantil ha de ser tou. Es pot posar abundant sorra o bé posar terra de cautxú. Segons l’alçada de la caiguda del parc infantil el terra de cautxú ha de ser més o menys gruixut.

Hi ha elements que no és necessari cap mena de terra perquè l’alçada és poca.

- Què cal per posar terra de cautxú?

El terra de cautxú tant si és amb llosetes com si és amb cautxú continuo s’ha de col·locar sobre un terra dur. Si actualment hi ha sorra, haurien de fer una planxa de formigó de 15 cm de gruix i a sobre es podria posar el cautxú.