Ref. ET41.55.50.00

EXIT Panna-Arena Round 488

El camp de futbol per practicar la possessió de la pilota, els regats, driblatges, la defensa d'1 contra 1, les passades, autopases etc
És el joc de moda entre els practicants del street football. Panna significa "pont" i fas una Panna si aconsegueixes moure la pilota entre les cames del jugador contrari i retenir la possessió de la pilota. A Espanya aquest terme és conegut com "canella" o "túnel".
Usant trucs enginyosos de futbol has de sobrepassar al jugador rival. La gran diferència entre aquest joc i el futbol estàndard és que la pilota no pot anar sobre la línia de banda o creuar la línia de gol. El joc és continu.
El joc és apropiat per jugar 1 contra 1 o 2 contra 2.
Normalment els camps de Panna es troben solament en llocs públics però per primera vegada amb aquest camp de Panna de la marca EXIT Toys es pot aconseguir un joc assequible per posar al jardí. Es pot instal·lar tant sobre d'un terra dur de formigó com de gespa.
L'estructura del camp de street soccer és de metall d'un color negre molt bonic (està galvanitzada i amb recobriment de pols). L'interior està revestit amb palenes de PVC negres.
El camp de Panna es pot muntar i desmuntar relativament ràpid perquè l'estructura està connectada una dins de l'altra, sense cargolar. Les porteries està integrades en l'estructura del camp circular.
Aquesta versió del camp de Panna ve amb una xarxa circular que fan de la pista de Panna un estadi. Gràcies a la xarxa la pilota es queda dins del camp de joc i permet que hi hagi un joc fluid. L'entrada s'obre i es tanca amb una cremallera. Els pals que aguanten la xarxa estan coberts de foam per fer-molt segurs.

Les mesures exteriors són de 568 cm (llarg) x 568 cm (ample) x 179 cm (alt)
El diàmetre interior del camp és de 488 cm
Les porteries mesuren 148 cm de llarg x 60 cm (alt)

Les regles principals del joc del Panna (canella) són les següents:

-Es Pot jugar 1 contra 1 o 2 contra 2
-Cada Joc dura 3 minuts
-Has De marcar un gol a 30 segons
-Si Algun jugador aconsegueix fer un Panna (una canella o túnel) es finalitza el joc o el que té més punts guanya
-Si Al finalitzar els 3 minuts hi ha empat, hi ha un temps afegit de 30 segons. Si tot i així hi ha empat, es llança una moneda a cara o creu.
-Un Panna (canella o túnel) compte només si aconsegueixes passar la pilota entre les cames del jugador rival i aconsegueixes mantenir la possessió de la pilota.
-Els Tirs lliures s'han de llançar en 3 segons
-El Joc perillós no està permès
-El Temps no s'atura en cas de faltes o altres pèrdues de temps
-El Respecte i el joc net són essencials en el joc del Panna i en tots els esports.
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
699,00
 EXIT DUTCH TOYS GROUP
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte