Ref. REPIBORA

Futbolí Bora-Bora

El futbolí Bora Bora és un futbolí ideal tan per espais públics com privats. Muntat en hotels, en càmpings, al costat de la piscina o en domicilis privats, és un futbolí amb un disseny molt elegant, contemporani i amb tonalitats molt suaus i agradables.

L’estructura de la taula de joc està fabricada amb fusta laminada de 25mm amb cargolam d’acer inoxidable. Si el vols muntar a l’aire lliure, el futbolí compta amb unes potes telescòpiques d’acer anticorrosió i uns peus d’acer lacat protegit per resina per evitar qualsevol degradació ja sigui per humitat, temperatura o per pols. El terreny de joc està fet de vidre temperat i els jugadors són de poliuretà envernissat, especialment dissenyats per a ús exterior. Per últim és important tenir en compta que el terreny de joc compta amb unes cantonades dissenyades especialment per a que la bola no es quedi parada als angles de la pista de joc.

Els materials d’aquest futbolí , fabricat íntegrament a França, són de tan bona qualitat i tan resistents que et permetrà fer-ne un ús prolongat ja sigui en espais privats com públics.

Juntament amb el billar rebràs 5 boles de plàstic i una funda protectora.
Advertència: Edat recomanada a partir de 12 anys
1.129,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 12 anys
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)