Ref. REPILINE

Futbolí Smartline Deluxe

El futbolí Smartline és un futbolí luxós i elefant d’ús domèstic. El seu disseny és innovador i molt contemporani, amb un color negre potent que el destaca a qualsevol ambient. Està fabricat amb formes arrodonides als quatre laterals i encara que s’entrega pre-muntat, un cop instal•lat sembla un moble monocasc que decorarà molt el teu espai de jocs. Aquest billar està fabricat amb Multiplis, un material format per metalls contraplacats a alta pressió altament resistent.

El futbolí Smartline amaga molts detalls. El primer que destaca és el seu disseny, color i acabats, així com les seves potes fabricades d’una sola peça, que mantenen la línia de la taula del futbolí. Gràcies a la seva estructura, el futbolí té més estabilitat que els futbolins amb una estructura de quatre potes normals.

Un cop muntat, et cridarà l’atenció la pista de joc. Aquest luxós futbolí inclou llums LED que dissimuladament van muntades dins del perfil del futbolí. Quan juguis podràs il•luminar la superfície de joc i crear un efecte únic.

Les mides del futbolí Smartline són:
180 cm (llarg) x 100 cm (ample) x 95 cm (alt)
Pes: 100 kg.

Fabricat íntegrament a França i amb materials molt resistents, el rebràs pre-muntat. No necessitaràs més de 10 minuts entre dues persones per muntar-lo del tot. El plaç d’entrega és d’aproximadament 15 dies i té garantia de 2 anys.
Advertència: Edat recomanada a partir de 5 anys
4.295,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 5 anys
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)