Ref. REPITAH6

Futbolí Tahití 6 jugadors

El futbolí Tahití 6 és, sense cap dubte, un dels futbolins més especials del nostre catàleg. Pensat per a ús interior i també exterior, aquest futbolí és més gran que els futbolins estàndards. Consta de 6 eixos per equip, fet que permet que fins a 3 persones juguin en el mateix equip portant dos eixos cadascú i arribin a jugar fins a 6 persones de forma simultània.

El futbolí Tahití 6 és una molt bona elecció si es tracta de muntar-lo en zones de joc comunes com hotels, càmpings o altres llocs on puguin gaudir-lo 6 persones a la vegada. També permet que juguin 2 o 4 persones assegurant partides molt ràpides, dinàmiques i divertides.

Aquest futbolí resisteix sense cap problema les inclemències meteorològiques com pluja, humitat, pols, raigs U.V. i fins i tot els insectes. La superfície de joc està fabricada amb polietilè d’alta densitat, mentre que les potes i els peus estan fets d’acer inoxidable recoberts de pintura Epoxi especial per a exterior. Pel què es refereix als jugadors, que també son metàl•lics, estan pintats a mà i muntats sobre eixos d’acer inoxidable. El disseny d’aquests jugadors permet un millor control de la pilota durant la partida i, per tant, una experiència de joc millorada.

Les mides del futbolí Tahití 6 són:
223 cm (llarg) x 105 cm (ample) x 92 cm (alçada)
Pes: 107 kg

De fabricació integra a França, el futbolí Tahití 6 té la possibilitat d’ancorar les 4 potes al terra i fixar-lo per a un joc més segur. S’entrega pre-muntat i amb dues pilotes en un plaç aproximat de 15 dies. L’assemblatge de les parts no suposa més de 10 minuts entre dues persones. Garantia de 2 anys.
Advertència: Edat recomanada a partir de 5 anys
1.950,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 5 anys
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)