Ref. MA700010

Gronxador doble Mauna

Gronxador doble de fusta Mauna. L'estructura Mauna de la marca MASGAMES és un gronxador alt i fort amb tres elements de joc. Aquest gronxador es pot transformar en un parc infantil si se li afegeix l'estructura LOA.

El gronxador de fusta Mauna inclou:

- 2 seients de plàstic i cordes,
- 1 corda d'escalar

Les mides del gronxador Mauna són les següents:

Mides: 3.07 m (llarg) x 1.94 m (ample) x 2,21 m (alt)

Els pals de fusta rodona tenen una mida de 80 mm a les potes i 100 mm (diàmetre) el pal de dalt.

El gronxador Mauna inclou els ancoratges per subjectar el parc infantil en un sòl de terra.

El pes màxim de l'usuari del seient individual del gronxador són 70 kg

El gronxador Mauna és d'ús privat i té una excel·lent relació qualitat-preu.

El gronxador Mauna se li pot afegir l'estructura amb tobogan Loa, fent el parc infantil amb gronxador i tobogan Mauna Loa.


Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
189,00
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Si al gronxador Mauna li afegeixen el tobogan Loa poden tenir el parc infantil Mauna Loa, un parc infantil pel seu jardí amb gronxador i tobogan.

Combinació de parc infantil amb gronxador

Tots els parcs infantils se li poden posar tot tipus d'accessoris com ara seients de nadó, trapezis, anelles, seient niu etc. Visiti la nostra secció d'accessoris de parcs infantils per veure totes les possibilitats.

La fusta dels parcs infantils i gronxadors està tractada per estar a l'exterior. Si vol conèixer més informació sobre el tractament de la fusta i la normalitat de les esquerdes visiti aquesta secció especial sobre la fusta dels parcs infantils.

Si té dubtes de com ha ancorar els parcs infantils o els gronxadors, pot visitar aquesta secció on li donem més informació de com ancorar un gronxador a terra.

La majoria de preguntes que ens fan els nostres clients quan volen comprar un gronxador o un parc infantil per al jardí de casa, les hem respost en aquest article dels dubtes més freqüents quan volen comprar un gronxador.
Productes relacionats
Ref.: MA400826
Anelles + cordes
14,95
Ref.: MA400825
Trapezi + cordes
13,95