Ref. MA402015

Gronxador Krakatoa SG amb seients plans

Gronxador doble de metall homologat per a ús públic al millor preu

El gronxador d'ús públic / comercial Krakatoa, és una estructura molt forta, resistent, estable i pensada per a l'exterior.
L'estructura està fabricada en acer termocalado, els pals tenen un diàmetre de 90 mm i el travesser de 60 mm de diàmetre, amb un gruix considerable que fa que el gronxador sigui molt fort i estable.
L'estructura del gronxador Krakatoa està pintada i sense galvanitzar, per tant, només es aconsellable per climes secs. La pintura protegeix però, per llocs humits, no és suficient.
El galvanitzat és una protecció a l'oxidació, allarga la vida del gronxador.
La tornilleria està fabricada en acer galvanitzat i està protegida amb taps de polipropilè.
Inclou dos seients de cautxú amb cadenes d'acer, homologats per a ús públic.

L'estructura del gronxador Krakatoa té les següents mides:
337 cm (llarg) x 161 cm (ample) x235 cm (alt)
Mides àrea de seguretat del gronxador Krakatoa:
Superfície: 20,48 m2
724 cm de llarg x 328 cm d'ample

Gronxador homologat per a ús públic i per tant adequat per a escoles, hotels, càmpings, comunitats de propietaris, ajuntaments i particulars exigents.

Si volen personalitzar el seu gronxador, ho poden fer triant els dos components; les potes d'una banda i el travesser per altra banda, els següents colors:

- Blau fosc
- Blau clar
- Vermell clar
- Taronja
- Verd fosc
- Verd potes gronxadors
- Verd Clar
- Groc
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
689,00
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.