Ref. LPC005IN

Estructura de gronxador per a persones amb discapacitat

El gronxador d'una plaça per a persones amb situació de discapacitat. Aquesta estructura no porta el seient incorporat. Venem diferents models de seients per a diferents necessitats especials a la nostra secció d'accessoris de gronxadors

El gronxador d'una plaça és una combinació de fusta, polietilè i travesser metàl·lic. Una estructura de gronxador homologada per a ús públic i resistent a les inclemències del temps. Gronxador amb capacitat per a una persona. A la part superior del gronxador té embellidors de polietilè de colors per fer-lo més atractiu als nens. 

Els gronxadors infantils tenen el tub superior d'acer galvanitzat en calent. Els pals dels gronxadors són de fusta tractada en autoclau, amb els cargols d'acer galvanitzat i protegits amb taps de niló. 

Mides de l'estructura de gronxador per a persones amb discapacitat

3,908 m llarg x 2,53 m alt x 1,57 m ample
Mides de l'àrea de seguretat:
3,98 m x 7,02 m

Gronxador homologat per a ús públic i per tant adequat per a escoles, hotels, campings, comunitats de propietaris i ajuntaments.

Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
995,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.