Ajuntaments

TOPLUDI ofereix una extensa gamma de productes adequats per al sector públic.

La nostra empresa està especialitzada en tota classe de jocs d’exterior i jocs actius: parcs infantils, gronxadors, llit elàstics, jocs d’escacs gegants, cotxes de pedals especialment adequats per a la educació viària i amb la possibilitat de poder-los llogar, etc… Tots els jocs que presentem fomenten l’exercici físic d’una manera segura i saludable. Els nostres productes, tan per a ús domèstic com per a ús privat o comercial estan homologats segons la normativa europea EN1176 i tenen el certificat German TÜV de qualitat i seguretat.

Tots els articles de ús públic per ajuntaments els trobarà al nostre menú de Productes de Ús Públic.

També tenim cistelles de bàsquet, porteries de futbol, piscines de boles, tricicles, cotxes de pedals, patinets i jocs de jardí. Si contacten amb nosaltres estarem encantats d’assessorar-los en quins són els productes que funcionen millor per als ajuntaments.

Tenim catàlegs de molts dels productes a la seva disposició a la secció de catàlegs. Se’ls pot baixar en formar PDF. Confiem en que els nostres articles siguin del seu interès i quedem a disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Tenim la capacitat de fer projectes de parcs infantils especials i personalitzats. Són parcs infantils únics i pensats per adaptar-se a les necessitats de cada client. Seguint les normatives que hi ha es poden fer parcs infantils amb dissenys molt espectaculars, divertits i segurs.

La població està molt conscienciada per fer exercici al llarg de tota la vida. Per aquesta raó tenim circuits per a que els joves i els més grans puguin exercitar-se, com circuits d’educació física, circuits biosaludables o de bicicletes entre altres opcions.

Truqui’ns i li farem un pressupost a mida que s’ajusti a les seves necessitats.

Preguntes que ens acostumen a fer els ajuntaments:

- El muntatge està inclòs en els productes?

Els preus dels productes de la nostra web no inclouen el muntatge. Moltes vegades els ajuntaments tenen personal de manteniment que pot fer la instal•lació d’aquests productes. Però si no disposen d’aquest personal o senzillament no volen fer el muntatge nosaltres disposem de muntadors propis que poden fer muntatges. Si ens diuen quins productes volen i on s’ha de muntar, estarem encantats de fer-los-hi un pressupost amb els productes i el muntatge dels mateixos.

- És complicat muntar els productes?

Aquesta és una pregunta que es fa difícil de respondre, depèn dels productes. Però tots venen amb instruccions de muntatge i sempre, si ho necessiten, ens poden trucar. Els nostres muntadors poden resoldre les seves preguntes sobre la instal•lació dels parcs per telèfon.

- El transport està inclòs?

Totes les comandes superiors a 90€ tenen el transport inclòs. També enviem els nostres articles a les Balears sense càrrec en el transport. Visiti la secció de condicions del transport per a més detalls.

- Quin és el plaç d’entrega?

Depèn dels productes. Els articles petits els tenim en estoc i en pocs dies queden entregats. Es parcs infantils es fan sota comanda i en un plaç de 2 a 4 setmanes queden entregats. A la nostra secció de condicions del transport hi ha més detalls sobre el plaç d’entrega.

- Com paguem?

Els ajuntaments estan acostumats a pagar molt tard. Per a comandes petites la forma de pagament és transferència bancària. Per a comandes més grans consulteu-nos.

- En què es diferencien els parcs infantils de ús privat amb els de ús públic?

Els parcs infantils de ús privat són estructures pensades per a ús domèstic i per què els utilitzin els nens de una família. Les estructures no són tan fortes, les fustes tenen esquerdes i els seients són de corda.

Els parcs infantils de ús públic són, en canvi, unes estructures pensades per a un ús intensiu i són anta vandàlics. Si els parcs són de fusta, és fusta quadrada amb un tractament diferent als parcs de ús privat que fa que no tingui estelles ni esquerdes. A més a més els seients dels gronxadors són de cautxú amb cadenes, les rampes dels tobogans són molt més fortes i grosses, etc… Els parcs infantils de ús públic han hagut de passar unes exigències tècniques i de seguretat molt més estrictes que els de ús privat.

- És necessari posar terra de cautxú?

La normativa diu que el terra de la zona de seguretat de cada parc infantil ha de ser tou. Es pot posar sorra abundant o bé posar terra de cautxú. Segons l’alçada de la caiguda del parc infantil el terra ha de ser més o menys gruixut. Hi ha elements pels que no és necessari el terra tou perquè l’alçada de caiguda és mínima.

- Què és necessari per posar el terra de cautxú?

El terra de cautxú, tan si és amb llosetes com si és amb cautxú continu, s’ha de col•locar sobre un terra dur. Si actualment hi ha sorra, hauran de fer una planxa de formigó de 15cm de gruix i a sobre s’hi podria posar el cautxú.

- Em duraran aquests productes?

Tenim recanvis tan dels parcs infantils, els billars, els futbolins, els circuits biosaludables com dels karts de pedals, els llits elàstics, etc… En el cas de no tenir justament el recanvi que necessiti o es trenqui alguna peça podem demanar-ho a fàbrica. Sempre que ho necessiti pot reparar el producte i que li duri molts més anys.