Ajuntaments
Idiomes: es
|
ca
|
pt
Enviament gratuït
Despeses d'enviament GRATIS a partir de 90€.
Pagament segur
Total garantia i confiança a les seves compres
També
935 739 505 · 911 591 533
902 106 630 · 637 476 844
Socialmedia:
Blog de topludi:

Ajuntaments
TOPLUDI ofereix una extensa gamma de productes adequats per al sector públic.

La nostra empresa està especialitzada en tota classe de jocs d’exterior i jocs actius: parcs infantils, gronxadors, llits elàstics, jocs d’escacs gegants, cotxes de pedals especialment adequats per a la educació viària i amb la possibilitat de poder-los llogar etc. Tots els jocs que li presentem fomenten l’exercici físic d’una manera segura i saludable. Els nostres productes, tant per a ús públic, privat o comercial estan homologats segons la normativa europea EN1176 i tenen del certificat German TÜV de qualitat i seguretat.


 
El convidem a que visiti les seccions del nostre web marcades amb la lletra C, que engloba els productes que estan homologats per ús comercial o públic i que per tant són els adequats per a escoles, places, parcs, jardins públics, casals de jubilats, centres juvenils etc. Les seccions són:


Parcs Infantils C1

Parcs Infantils C2
Accessoris Parcs C
Projectes Parcs Infantils C
Gronxadors C
Tobogans C
Balancins C
Centres d’Activitats C
Casetes C
Bancs i Taules C
Aparcabicicletes C
Fonts C
Jardineres C
Papereres C
Sòls i Tanques C
Futbolins C
Taules de Tennis C
Billars Americans C
Inflables C
Fitness a l'aire lliure


Apart que tenim cistelles de bàsquet, porteriesde futbol,piscines de boles, tricicles, cotxes de pedals, patinets, jocs de jardí que són també adequats per a les escoles.


Tenim catàlegs de molts dels productes a la seva disposició a la nostre secció de catàlegs, se’ls poden baixar en format pdf.

Posar un parc infantil, un circuit biosaludable o una cistella de bàsquet en un parc afavoreix que la població fagi exercici físic, es sociabilitzi amb els veïns, passin la tarda a l'aire lliure i donguin vida a les nostres places, parcs i carrers. 

Confiem que els nostres articles siguin del seu interès, quedem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment.


projectes a mida de parcs infantils parque infantil personalizadoFem projectes a mida, que s'ajusten a les necessitats de cada municipi. Coneixem bé el sector i tenim molts proveidors. Es poden fer parcs infantils especials fets especialment pel seu municipi. Tot i que s'ha de seguir una normativa clara, es poden fer projectes amb un disseny molt espectacular, divertits i segurs.

La població està molt conscienciada que s'ha de fer exercici al llarg de tota la vida. Per aquest motiu tenim circuits perquè els joves i els grans puguin exercitar, amb circuits d'educació física, biosaludables, de bicicletesi podem fer-los un projecte de skatepark a mida.

skatepark a mida per a municipis
circuit biosaludable per gent gran

Contactin amb nosaltres, que els hi farem un pressupost a mida que s’ajusti a les seves necessitats. Tel. 902 106 630

  
parc infantil per ajuntaments parc infantil en una plaça pública

Preguntes que ens solen fer les escoles o les associacions de mares i pares d’alumnes: 


-        
El muntatge està inclòs als productes?


Els preus dels productes a la nostra web no inclouen el muntatge. Moltes vegades el personal de manteniment dels ajuntaments  poden fer el muntatge però de totes maneres, nosaltres disposem de muntadors propis què poden fer muntatges. Si ens diuen quins productes volen i on s’ha de muntar, estarem encantats de fer-los un pressupost amb els productes i el muntatge dels mateixos.
 


-        
És complicat muntar els productes?

        Aquesta és una pregunta que es fa difícil respondre, depèn dels productes, però tots tenen instruccions de muntatge i sempre ens poden trucar, els nostres muntadors poden resoldre’ls les seves preguntes sobre la instal·lació dels parcs.


-        
El transport està inclòs?


Totes les comandes de més de 90 Euros tenen el transport inclòs. Enviem els productes també a les Balears i Pitiüses sense càrrec en el transport.  Visiti la secció de condicions del transport per a més detalls.


-        
Quin és el termini d’entrega?


Depèn dels productes, els productes petits els tenim en stock i en pocs dies queden entregats. Els parcs infantils es fan sota comanda i en un termini de 2-4 setmanes queden entregats.  


-        
Com paguem?


Els ajuntaments estan acostumats a pagar tard. Nosaltres per comandes petites demanem que es pagui per anticipat o a l'entrega. Per comandes grosses hauríem de negociar. Contacti amb nosaltres i li farem un pressupost personalitzat.


-        
En què es diferencien els parcs infantils d’ús privat amb els d’ús públic?


Els parcs infantils d’ús privat són estructures pensades per a ús domèstic que els han de fer servir els infants d’una família. Les estructures no són tan fortes, les fustes tenen esquerdes, els seients són de corda etc.

Els parcs infantils d’ús públic són en canvi unes estructures pensades per a un ús intensiu, són antivandàliques, si són de fusta, és fusta quadrada amb un tractament diferent a la dels parcs d’ús privat que fa que no tingui estelles ni esquerdes. A més a més els seients dels gronxadors són de cautxú amb cadenes, les rampes dels tobogans són molt més fortes i gruixudes etc.

Els parcs infantils d’ús públic han hagut de passar unes exigències tècniques i de seguretat molt més estrictes que les d’ús privat.


-        
És necessari posar terra de cautxú?


La normativa diu que el terra dins de la zona de seguretat de cada parc infantil ha de ser tou. Es pot posar abundant sorra o bé posar terra de cautxú. Segons l’alçada de la caiguda del parc infantil el terra de cautxú ha de ser més o menys gruixut.

Hi ha elements que no és necessari cap mena de terra perquè l’alçada és poca.


-        
Què cal per posar terra de cautxú


El terra de cautxú tant si és amb llosetes com si és amb cautxú continuo s’ha de col·locar sobre un terra dur. Si actualment hi ha sorra, haurien de fer una planxa de formigó de 15 cm de gruix i a sobre es podria posar el cautxú.

Hi ha productes que serveixen per donar un valor afegit a les instal·lacions que ofereixen els restaurants, Hotels i càmpings als seus clients.

- Em duraran aquests productes?

 
Els productes per a ús comercial o públic, com ara els parcs infantils, billars, futbolins, circuits biosaludables, karts de pedales o llits elàstics tenim recanvis o podem aconseguir recanvis d’aquests productes en cas que es trenqui alguna peça. D’aquesta manera poden reparar el producte i que aquests els hi duri molts més anys.


 

Vol rebre informació de les nostres ofertes i novetats?Subscriu-te al
nostre newsletter
Devolució en 30 dies
Devolució en 30 dies
Pagament segur
Pagament segur
Satisfet o reemborsament
Satisfet o reemborsament
Pressupostos a mida
Pressupostos a mida
TOPLUDI SL • CIF: B64606619 • Pol. Ind. Montguit • Carrer Tona núm 14 08480 • L'Ametlla del Vallès (Barcelona) •Telf.: 902 106 630