Ref. BUGA266

Quick - Joc de la rapidesa

Quick és un joc que posa a prova la rapidesa i el reflex. Hi poden jugar nens i adults.

El joc Quick conté:

- Blocs: 4 x 4 x 4 cm
- Bola de diàmetre 8 cm
- 12 blocs, 1 bola de neoprè amb farciment de sorra
- Bossa de cotó

Objectiu del joc: Ser ràpid i aconseguir la major puntuació.

Com jugar?

1. Es fa una rodona a terra amb guix o la simulen posant-se els jugadors voltant. Quick té uns blocs amb numeració, els números han d'estar cap per avall perquè ningú pugui veure la seva puntuació.

2. En cada torn, un jugador llançarà la bola blava cap a l'aire, mentre la bola roman en l'aire pujant i baixant, el jugador ha d'agafar ràpidament un bloc dels que es troben en el cercle. El jugador que aconsegueixi agafar la bola blava abans de que arribi a terra i alhora agafi un cub, es guardarà el cub agafat. Si se li escapa la bola blava o no l'aconsegueix, el cub que hagi agafat, no comptarà com a vàlid i es retornarà al centre amb els altres cubs.

Cada jugador té un llançament per torn, és a dir, quan s'hagi llançat una vegada la bola ja no pot tornar a llançar, directament passa el torn al següent jugador.

3. S'acaba la partida quan ja no queden més cubs per agafar. Al final del joc es comptarà la puntuació de cada cub per jugador.

4. Recompte dels blocs, has de sumar la puntuació dels blocs que has aconseguit agafar. Guanya qui tingui més puntuació.

GARDEN GAMES
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte