Jocs actius

Ets més de billars o de futbolins? O potser prefereixes Air Hockey? Sigui com sigui et convidem a visitar el nostre catàleg de jocs actius. Billars i futbolins per a qualsevol espai de casa teva, fins i tot per l'exterior!

Aconsegueix el billar que sempre has volgut. Algun dels nostres models et permetran la opció de combinar colors i personalitzar-lo. Si prefereixes els futbolins, veuràs que a la nostra secció n'hi ha de tots els models i dissenys, i fins i tot en tenim un per a 6 jugadors a la vegada!

Billars i Accesoris

Les taules de billar americà tenen la millor relació qualitat-preu del mercat. No són joguines però tampoc taules de billar professional. Homologats per a ús privat. Ideals per als que vulguin iniciar-se en aquest fantàstic joc de precisió i habilitat.

Les taules de billar porten els tacs, les boles i el triangle. Jugar amb els billars agrada a persones de diferents edats. Són taules de billar americà ideals per jugar a casa.

Tenim a la seva disposició una gamma d´accessoris per als billars americans amb una excel·lent relació qualitat preu: diferents tacs de qualitat i grandària diferent, triangles, boles de billar de carambola, boles de billar americà amb bola magnètica i boles de billar d'ús domèstic de diferent grandària. A més dels típics recanvis que amb l'ús s'han de canviar com els guixos, les puntes de billar i altres.

Futbolins

Futbolins d'ús domèstic per al usi i gaudi de tota la família. Vegin les característiques de cada futbolí per veure el tipus de jugadors, si són de cames juntes o separades. Són futbolins de diferents mides i acabats que abasten models per a un públic infantil fins a models d'ús familiar.

Els futbolins són jocs actius perquè juguin els nens i els adults. Els nostres fabricants de futbolins tenen bon gust i anys d´experiència.

Tenim una extensa gamma de futbolins amb la millor relació qualitat-preu.

Taules multijocs

Les taules de air hoquei són un joc molt divertit que agrada a nens i adults. Les taules d'aire aguditzen els reflexos dels usuaris. Colpeja el disc i fes-ho rebotar amb les parets per despistar al rival.

Les taules multijocs combinen diversos jocs alhora en una mateixa estructura. Jugar a billar, futbolí, taula d'aire, jocs de taula diversos, pissarra. Les combinacions són molt variades i les mides d'aquestes taules multijocs per jugar a casa també.

Tots els jocs d'aquesta secció: taules d'aire i les taules multijocs, estan pensades per a ús domèstic. Són jocs actius amb molt bona relació qualitat preu.