Ref. BE07.20.15.00

Kart de pedals BERG BERG RACE GTS BFR-3 FULL SPEC

Amb el Kart de pedals BERG RACE GTS BFR-3 FULL SPEC et sentiràs un autèntic pilot de carreres

Un nou cotxe de pedals amb el que sentiràs com si estiguessis conduint un cotxe de carreres de veritat! El kart de pedals BERG RACE GTS FULL SPEC incorpora pneumàtics amb llantes mes resistents i un aleró més aerodinàmic. El kart de pedals BERG RACE GTS BFR-3 FULL SPEC, a més a més, incorpora uns faldons i uns paraxocs amb un estil encara més esportiu, i li dóna una estètica més moderna i una imatge més sport. Gaudeix del teu kart BERG RACE GTS BFR-3 FULL SPEC i gaudeix de les velocitats mes altes que t’ofereix!

El kart de pedals BERG RACE GTS BFR-3 FULL SPEC té com a característiques principals:
- El kart de pedals BERG RACE GTS BFR-3 FULL SPEC està dissenyat per gaudir de la velocitat.
- Seient ajustable en 6 posicions per adaptar-lo a l’alçada del conductor. És molt ràpid de canviar de posició.
- El disseny de les llantes del BERG RACE GTS BFR-3 FULL SPEC aporta una major sensació de conduir un cotxe de carreres.
- El sistema BFR-3 ofereix la màxima seguretat, facilitat i la major diversió en la conducció. El sistema BFR-3 permet que es pugui pedalar cap endavant i cap enrere i a més tingui pinyó lliure. El pinyó lliure és important perquè fa que les rodes es moguin independentment dels pedals. En una baixada, poden tenir els peus sobre dels pedals, ja que aquests no es mouran. A més a més el sistema BFR-3 inclou un canvi de marxes de 3 marxes que ajuden a pedalar quan has de pujar una pujada. La segona marxa equival als cotxes de pedals normals, si s’activa la primera marxa s’anirà més lleuger, si s’activa la tercera s’anirà més pesat. És la manera de conduir per tots els terrenys.
El sistema BFR permet frenar el kart a contrapedal.
- Els karts de pedals BERG RACE GTS BFR-3 FULL SPEC a més del sistema de fre contrapedal tenen una palanca de fre per ser accionada amb la mà. És un fre que no és necessari per a la seguretat del kart però que als nens els hi agrada molt fer-lo servir, sobretot per derrapar. Els karts de pedals BERG RACE GTS SPORT tenen doble fre perquè tenen doble diversió.
- Conducció suau, fàcil i molt estable.
- Els karts de pedals BERG poden ser guardats verticalment perquè ocupin menys espai.

Les mides del kart de pedals BERG EXTRA RACE GTS BFR-3 FULL SPEC són:

155,5 cm (llarg) x 80 cm (ample) x 86 cm (alt)
Pes del kart de pedals 31.50 kg
Pes màxim de l’usuari: 100 kg
Alçada mínima de l’usuari: 125 cm
Alçada màxima de l’usuari: 200 cm
 
El kart de pedals BERG RACE GTS BFR-3 FULL SPEC ve en dues caixes de les següents mides:
Embalum 1: 100 x 58.5 x 40 cm
Pes 31.50 kg
Embalum 2: 100 x 58 x 40,5 cm
Pes: 26.6 kg

Materials de primera qualitat. 2 anys de garantia al xassís.

929,00
BERG
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Per què un kart de pedals BERG?

BERG porta mes de 30 anys fabricant karts de pedals. I aquesta experiència la notaràs quan condueixis el teu kart BERG. Els karts de pedals BERG ofereixen un disseny més ergonòmic i còmode i una conducció molt intuïtiva i fàcil. Per altra banda, els karts de pedals BERG són la opció més segura per als nens de més de 5 anys, oferint garantia de seguretat i diversió!

Alguna vegada has volgut conduir un cotxe? Amb els karts de pedals BERG et semblarà com si ho estiguessis fent! Els karts de pedals BERG que inclouen el sistema BFR-3 et facilitarà encara més la conducció. El sistema BFR-3 (Break Freewheel Reverse 3. És a dir: frens, pinyó lliure, marxa enrere i canvi de marxes de 3 marxes) et permetrà tenir un control absolut del teu kart només a través dels pedals. Però a més a més tens que tenir en compte que el sistema de pedales BFR-3 inclou un canvi de marxes de 3 marxes que ajuden a pedalejar quan tinguis que pujar una rampa. La segona marxa és equival als cotxes de pedals normals. Si s’activa la primera marxa, el kart anirà més lleuger i si s’activa la tercera, anirà més pesat. D’aquesta manera podràs pedalejar fent el mínim esforç segons el terreny i la pendent per on circulis.

D’altra banda el sistema BFR-3 també incorpora el mateix sistema de pinyó lliure, de marxa enrere i de frenada amb els pedals que un altre kart de pedals. Amb el pinyó lliure podràs baixar pendents sense que els pedals segueixin girant i, per tant, podràs mantenir els peus als pedals sense necessitat de seguir pedalant. El sistema BFR-3 també et permetrà conduir el teu kart endavant o enrere només pedalant, frenar amb els pedals per poder tenir un major control del volant amb les mans i, fins i tot, podràs utilitzar el seu sistema de fre de mà per derrapar!


Per una conducció més còmode, ajusta-te’l a les teva mida gràcies al seu seient regulable en 6 posicions. Els karts de pedals BERG són recomanats per a nens i nenes de mes de 5 anys o a partir de 125cm d’alçada i també per a adults.


El seu sistema de regulació del seient permet que el kart de pedals BERG ja es pugui conduir a partir de 125cm d’alçada, però també el fa apte per a la conducció d’un adult de fins a 200cm! El teu kart de pedals BERG serà útil per a tota la familia, i en podran fer ús petits i grans.


eix balancejats karts de pedals BERG


Per altra banda, les rodes s’adaptaran a qualsevol terreny pel que condueixis gràcies als seus eixos balancejats, que permeten a les rodes a estar en contacte sobre la superfície encara que sigui en diferents alçades o irregular, imitant la suspensió d’un cotxe real. Així doncs, el sistema d’eixos dels karts de pedals BERG estan dissenyats per assegurar una tracció, estabilitat i adherència òptimes sobre qualsevol superfície, encara que aquesta ofereixi sotracs o relleus.karts de pedals BERG direcció lleugera

I si a totes aquestes avantatges hi afegim que la seva direcció és més lleugera, els alerons més aerodinàmics, les llantes són més sòlides i que les rodes tenen menys àrea de contacte amb la superfície, podràs gaudir d’una conducció més, ràpida, divertida i més segura!

Les mides completes dels karts de pedals BERG amb xassís XL són les següents:

mides karts de pedals BERG
mides karts de pedals BERG

karts pedals BERG mides

cuadre dades tècniquess kart berg race gts bfr 3

Si vols saber tots els detalls tècnics que fan que els karts de pedals BERG siguin els millors del mercat et recomanem que visitis la secció d'informació tècnica sobre els karts de pedals BERG.
Tenim un article al nostre blog on resolem les preguntes freqüents sobre els karts de pedals BERG, allà trobaràs resposta a preguntes com quin cotxe de pedals necessito per l'alçada del meu fill, quina diferència hi ha entre pinyó lliure i pinyó fix o quins són els accessoris disponibles per cada model de vehicle a pedals.

Si vols conèixer més informació sobre les garanties dels karts de pedals BERG i com demanar els recanvis, pots visitar la següent secció del servei postvenda BERG.

Els karts de pedals BERG són tan forts i fàcils de conduir que tenen molt d'èxit per a ús professional. Tenim un apartat d'emprenedors BERG on donem exemples d'empreses que utilitzen els cotxes de pedals BERG per fer negocis com ara: punts de lloguer, educació viària, circuits a la natura, animacions infantils etc.

Muntar un kart de pedals BERG és fàcil, les instruccions són clares i la majoria de peces ja venen muntades. No obstant per ajudar als clients hi ha vídeos de muntatge al canal de youtube de BERG on s'explica pas a pas com fer el muntatge. 
servei muntatge karts pedals BERG