Ref. BE07.45.14.00

Kart de pedals BERG BERG RACE GTS E-BFR

Desitges una conducció despreocupada i divertida amb suport elèctric als pedals? Si és així tenim els innovadors karts de pedals BERG E-BFR per a tu. D’aquesta manera podràs conduir durant hores amb un cotxe de pedals sense preocupacions. Quan més fort pedalegis, més ajuda rebràs del motor.

Els karts de pedals elèctrics de BERG vénen amb un xassís més gran i més reforçat. 10 cm més de llargada (XXL) que el fan millor per a adults i fins i tot adults alts. El seient ajustable té en aquest nou xassís 8 posicions enlloc de les 6 dels xassís normals.

El sistema elèctric i les bateries (24V/240Wh, desmuntables, són de la millor marca de bicicletes elèctriques, i per tant han sigue provades durant anys en condicions de molt ús.

Per seguretat, el sistema d’ajuda elèctrica de pedaleig t’ajuda a anar fins un màxim de 16km/h. Però si pedaleges més fort pots arribar fins a molt més. La bateria té una durada normal de 3h, però depèn de l’ús que li donis. En el cas de les empreses d’esdeveniments o lloguer de karts, sempre tenen la possibilitat de tenir bateries carregades per utilitzar els karts durant tot el dia.

El motor elèctric del kart de pedals 4 nivells d’energia: ECO, TOUR, SPORT i TURBO.

Tots els karts de pedals elèctrics vénen amb una pantalla LCD que es posa darrere del volant i marca la velocitat, la distància recorreguda i la capacitat de la bateria. A més a més pots conectar el telèfon en el port USB del dispositiu i així carregar el teu telèfon.

El sistema de pedalada E-BFR té tres tipus de frenada: el fre de mà, a contrapedal i el fre d’estacionament. Com tots els karts grand de BERG té pinyó lliure. És a dir, que en cas de circular per una baixada les rodes es mourien però els pedals no.

Aquests vehicles a pedals amb ajuda elèctrica són apropiats tant per a particulars que vulguin un cotxe de pedals per passejar com per a empreses d’esdeveniments, punts de lloguer, campings, etc… que vulguin una flota de karts de pedals per al seu negoci.

Els karts de pedals BERG són molt forts, però a vegades les persones que no estan en forma es cansen quan els fan servir. Amb els karts de pedals BERG elèctrics podran passejar sense cansar-se gaire i pujar pendents més fàcilment.

Els karts elèctrics de BERG segueixen la normativa de la CE.

El kart de pedals BERG RACE GTS E-BFR ve amb:

- Un aleró amb un disseny més esportiu.
- Llantas i pneumàtics més resistents.
- Paraxocs davanters i posterior modificats i amb un disseny més sport.

 

Les mesures del kart de pedals BERG RACE GTS E-BFR són:

171 cm (llarg) x 85 cm (ample) x 87,5 cm (alt)

Pes del kart de pedals 59.6 kg

Pes màxim de l’usuari: 100 kg

Alçada mínima de l’usuari: 125 cm

Alçada màxima de l’usuari: 200 cm

El kart de pedals BERG RACE GTS E-BFR ve amb dues caixes de les següents mesures:

Embalum 1: 100 x 41.5 x 58 cm 

Pes: 26.6 kg

Embalum 2: 112 x 58 x 40 cm

Pes: 42.3 kg 

Advertència: Edat recomanada a partir de 6 anys
1.899,00
BERG
Advertència: Edat recomanada a partir de 6 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Per què un kart de pedals elèctric BERG?


BERG porta mes de 30 anys fabricant karts de pedals. I aquesta experiència la notaràs quan condueixis el teu kart BERG. Els karts de pedals elèctrics BERG ofereixen un disseny més ergonòmic i còmode i una conducció molt intuïtiva i fàcil. A més a més, els karts de pedals BERG són la opció més segura i còmode pels nens de més de 6 anys, oferint garantia de seguretat i diversió.

Vols conduir despreocupadament un kart de pedals? Amb l’innovador sistema elèctric dels karts de pedals amb suport elèctric de BERG, podràs conduir sense esforç.

En un cotxe de pedals BERG E-BFR podràs conduir durant hores. El sistema és intel•ligent i quan més pedalegis, més ajuda t’aportarà.

El sistema elèctric dels cotxes de pedales BERG E-BFR està equipat amb un motor de 250W i una bateria de 24V extraïble que ofereix suport als pedals. Els karts de pedals BERG E-BFR tenen 4 nivells de potència: ECO, TOUR, SPORT i TURBO. El sistema de pedaleig aporta fins a 16km/h, però si pedaleges fort podràs anar a més velocitat. A més, la tecnologia E-BFR també t’ofereix la pedalada marxa enrere. Aquests models són apropiats per a nens a partir de 6 anys i fins a adults.

karts pedales eléctricos

A banda de l’assistència elèctrica, el sistema E-BFR incorpora les mateixes facilitats que el sistema BFR convencional (Brake Freewheel Reverse. És a dir: frens, pinyó lliure i marxa enrere). Aquest sistema de pedalada de BERG et permetrà tenir un control absolut del teu kart només a través dels pedals. Amb el pinyó lliure podràs baixar pendents sense que els pedals segueixin girant i, per tant, podràs mantenir els peus als pedals sense necessitat de seguir pedalant. A més a més, el sistema BFR et permet conduir el teu kart endavant o enrere només pedalejant, frenar amb els pedals per poder tenir major control del volant amb les mans i fins i tot podràs utilitzar el seu sistema de fre de mà per derrapar!

sistema pedaleo adelante atrás

Els karts de pedals BERG elèctrics tenen el xassís XXL, és a dir que són 10cm més llargs que els normals. El seient és regulable en 8 posicions diferents en lloc de 6 dels karts de pedals normals, i tenen una estructura encara més reforçada. Els karts elèctrics també vénen equipats amb pantalla LCD que et mostrarà la velocitat a la que circules, la distància recorreguda i la bateria restant. Aquest mateix sistema també incorpora una connexió de USB per si, mentre pedales, vols carregar la bateria del teu telèfon mòbil. Aquestes característiques fan d’aquests vehicles elèctrics uns karts ideals per empreses d’esdeveniments, punts de lloguer o per a particulars que siguin alts i forts.
karts pedales berg XXL asiento ajustable 8 posiciones

Els karts de pedals BERG estan dissenyats per poder circular en tot tipus de terrenys, endavant i enrere. Camins de fang, amb sotracs, sòls durs i tous i amb relleus. Inconvenients que mai són un problema amb aquests cotxes de pedals.

Gràcies als eixos basculants, les quatre rodes estaran sempre en contacte amb el terra i donaran una estabilitat òptima i un bon control.

karts pedales BERG XXL chasis

Les mides dels karts elèctrics BERG són les següents:

karts de pedales BERG medidas kart

kart de pedales BERG medidas giro

quadre dades tècniques karts de pedals elèctrics BERG EBFR

Si vols conèixer més informació sobre les garanties dels karts de pedals BERG i com has de demanar els recanvis, visita la següent secció de servei postvenda BERG.
Els cotxes de pedals BERG elèctrics se’ls hi pot posar molts accessoris com seients de passatgers, llums, banderetes, sirena, candau, remolcs i molts més. Visita la secció d’accessoris de BERG per a veure’ls tots.
Els quadricicles de BERG són els millors del món per moltes raons. Si vols conèixer quines són i tots els detalls tècnics dels cotxes de pedals BERG visita la secció de karts de pedals BERG.
Si estàs pensant en muntar un negoci amb els cotxes de pedals BERG t’expliquem com pot fer-ho i et donem exemples d’emprenedors BERG.
servei de muntatge karts de pedals berg
Productes relacionats
Ref.: BE15.30.00
Motxilla
19,95 49,00
Ref.: BE15.20.10.00
Llum blanca
15,00
Ref.: BE15.20.20.00
Llum vermella
15,00
Ref.: BE15.24.70.00
Llum d'emergència amb suport
49,00
Ref.: BE15.24.02.00
Botzina
15,00
Ref.: BE15.22.00/10
Bidó per aigua i portabidons
15,38
Ref.: BE15.99.00.00
Coberta
79,00
Ref.: BE18.08.02.00
Remolc d'acer pels karts de pedals grans
189,00
Ref.: BE18.08.04.00
BERG Tandem Trailer XL (karts grans)
229,00
Ref.: BE15.37.15.00
Seient de passatger Race GTS
79,00