Ref. BE07.46.06.00

Kart de pedals elèctric BERG JEEP REVOLUTION E-BFR

Vols una conducció despreocupada i divertida amb suport elèctric als pedals? Si és així tenim els innovadors karts a pedals BERG E-BF per a tu. D'aquesta manera podràs conduir durant hores amb un cotxe de pedals sense preocupacions. Com més dur li donis als pedals, més suport rebràs del motor.

Els karts de pedals elèctrics de BERG vénen amb un xassís més gran i reforçat, 10 cm més llarg (XXL) que ho fan millor per a adults, fins i tot adults alts i forts.

El seient ajustable, té en aquest nou xassís (XXL) 8 posicions, en lloc de les 6 dels xassís normals (XL).

El sistema elèctric i les bateries (24V / 240Wh, desmuntables) són de la millor marca de bicicletes elèctriques pel que han estat provades durant anys en condicions de molt ús.

Per seguretat, el sistema d'ajuda elèctrica al pedaleig, t'ajuda a anar fins a un màxim de 16 km/h però si pedaleges fort pots arribar fins molta més velocitat.

La bateria té una durada normal de 3 hores però depèn de l'ús que li donis. En el cas de les empreses d'esdeveniments o de lloguer, sempre tenen la possibilitat de tenir bateries carregades per usar els karts durant tot el dia.

El motor elèctric del kart de pedals té 4 nivells d'aportació d'energia: ECO, TOUR, SPORT i TURBO.

Tots els karts de pedals elèctrics vénen amb una pantalla LCD que es posa darrere del volant i marca la velocitat, la distància i la capacitat de la bateria. A més pots connectar el teu telèfon al port USB del dispositiu per carregar el teu telèfon.

El sistema de pedaleig dels cotxes de pedals elèctrics permet anar cap endavant. Té tres tipus de fre, el fre de mà, fre contrapedal i fre d'estacionament. Com tots els karts grans de BERG té pinyó lliure, és a dir, que es mouen les rodes en una baixada però els pedals no.

 Aquests vehicles a pedals amb ajuda elèctrica són apropiats tant per a particulars que volen un cotxe a pedals per passejar com per a empreses d'esdeveniments, punts de lloguer, càmpings etc que volen una flota de karts a pedals per al seu negoci.

Els karts de pedals de BERG són molt forts però de vegades les persones que no estan en forma es cansen en usar-los, amb els karts de pedals BERG elèctrics podran passejar sense cansar-molt i pujar les pujades més fàcilment.

Els karts de pedals elèctrics de BERG segueixen la norma CE.


El kart de pedals elèctric BERG JEEP REVOLUTION E-BF ve amb:

- Color verd i llicència dels cotxes tot terreny més famosos del món. 
- Parafangs a les rodes de darrera amb reflectors
- Porta rodes per anar per camins de terra. 
- Se li poden posar accessoris com la roda de recanvi, seient de passatger, remolc etc. 


Les mides del kart de pedals elèctric BERG JEEP REVOLUTION E-BF són:

168 cm (llarg) x 81 cm (ample) x 86 cm (alt)
Pes del kart de pedals 56.1 kg
Pes màxim de l'usuari: 100 kg
Alçada mínima de l'usuari: 125 cm
Alçada màxima de l'usuari: 200 cm


El kart de pedals elèctric BERG JEEP REVOLUTION E-BF ve en dues caixes de les següents mides:

Embalum 1: 112 x 58 x 40 cm
Pes 38 kg
Embalum 2: 100 x 58 x 41,5
Pes: 18.9 kg

Advertència: Edat recomanada a partir de 6 anys
1.959,00
BERG
Advertència: Edat recomanada a partir de 6 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Per què un kart de pedals elèctric BERG?


BERG porta mes de 30 anys fabricant karts de pedals. I aquesta experiència la notaràs quan condueixis el teu kart BERG. Els karts de pedals elèctrics BERG ofereixen un disseny més ergonòmic i còmode i una conducció molt intuïtiva i fàcil. A més a més, els karts de pedals BERG són la opció més segura i còmode pels nens de més de 6 anys, oferint garantia de seguretat i diversió.

Vols conduir despreocupadament un kart de pedals? Amb l’innovador sistema elèctric dels karts de pedals amb suport elèctric de BERG, podràs conduir sense esforç.

En un cotxe de pedals BERG E-BFR podràs conduir durant hores. El sistema és intel•ligent i quan més pedalegis, més ajuda t’aportarà.

El sistema elèctric dels cotxes de pedales BERG E-BFR està equipat amb un motor de 250W i una bateria de 24V extraïble que ofereix suport als pedals. Els karts de pedals BERG E-BFR tenen 4 nivells de potència: ECO, TOUR, SPORT i TURBO. El sistema de pedaleig aporta fins a 16km/h, però si pedaleges fort podràs anar a més velocitat. A més, la tecnologia E-BFR també t’ofereix la pedalada marxa enrere. Aquests models són apropiats per a nens a partir de 6 anys i fins a adults.

karts pedales eléctricos

A banda de l’assistència elèctrica, el sistema E-BFR incorpora les mateixes facilitats que el sistema BFR convencional (Brake Freewheel Reverse. És a dir: frens, pinyó lliure i marxa enrere). Aquest sistema de pedalada de BERG et permetrà tenir un control absolut del teu kart només a través dels pedals. Amb el pinyó lliure podràs baixar pendents sense que els pedals segueixin girant i, per tant, podràs mantenir els peus als pedals sense necessitat de seguir pedalant. A més a més, el sistema BFR et permet conduir el teu kart endavant o enrere només pedalejant, frenar amb els pedals per poder tenir major control del volant amb les mans i fins i tot podràs utilitzar el seu sistema de fre de mà per derrapar!

sistema pedaleo adelante atrás

Els karts de pedals BERG elèctrics tenen el xassís XXL, és a dir que són 10cm més llargs que els normals. El seient és regulable en 8 posicions diferents en lloc de 6 dels karts de pedals normals, i tenen una estructura encara més reforçada. Els karts elèctrics també vénen equipats amb pantalla LCD que et mostrarà la velocitat a la que circules, la distància recorreguda i la bateria restant. Aquest mateix sistema també incorpora una connexió de USB per si, mentre pedales, vols carregar la bateria del teu telèfon mòbil. Aquestes característiques fan d’aquests vehicles elèctrics uns karts ideals per empreses d’esdeveniments, punts de lloguer o per a particulars que siguin alts i forts.
karts pedales berg XXL asiento ajustable 8 posiciones

Els karts de pedals BERG estan dissenyats per poder circular en tot tipus de terrenys, endavant i enrere. Camins de fang, amb sotracs, sòls durs i tous i amb relleus. Inconvenients que mai són un problema amb aquests cotxes de pedals.

Gràcies als eixos basculants, les quatre rodes estaran sempre en contacte amb el terra i donaran una estabilitat òptima i un bon control.

karts pedales BERG XXL chasis

Les mides dels karts elèctrics BERG són les següents:

karts de pedales BERG medidas kart

kart de pedales BERG medidas giro

quadre dades tècniques karts de pedals elèctrics BERG EBFR

Si vols conèixer més informació sobre les garanties dels karts de pedals BERG i com has de demanar els recanvis, visita la següent secció de servei postvenda BERG.
Els cotxes de pedals BERG elèctrics se’ls hi pot posar molts accessoris com seients de passatgers, llums, banderetes, sirena, candau, remolcs i molts més. Visita la secció d’accessoris de BERG per a veure’ls tots.
Els quadricicles de BERG són els millors del món per moltes raons. Si vols conèixer quines són i tots els detalls tècnics dels cotxes de pedals BERG visita la secció de karts de pedals BERG.
Si estàs pensant en muntar un negoci amb els cotxes de pedals BERG t’expliquem com pot fer-ho i et donem exemples d’emprenedors BERG.


servei de muntatge karts de pedals berg
Productes relacionats
Ref.: BE18.08.04.00
BERG Tandem Trailer XL (karts grans)
229,00
Ref.: BE15.37.02.00
Seient de passatger John Deere
79,00
Ref.: BE15.63.24.00
Roda de recanvi Berg Jeep
89,00
Ref.: BE15.22.00/10
Bidó per aigua i portabidons
15,38
Ref.: BE15.24.02.00
Botzina
15,00
Ref.: BE15.99.00.00
Coberta
79,00
Ref.: BE15.20.10.00
Llum blanca
15,00
Ref.: BE15.24.70.00
Llum d'emergència amb suport
49,00
Ref.: BE15.20.20.00
Llum vermella
15,00
Ref.: BE15.30.00
Motxilla
19,95 49,00
Ref.: BE18.08.02.00
Remolc d'acer pels karts de pedals grans
189,00