Ref. BE32.33.73.30

Llit elàstic BERG Ultim Inground Champion Grey amb Xarxa Deluxe

Llit elàstic rectangular per ser enterrat amb xarxa de seguretat Deluxe. Per a aquells que volen un llit elàstic que no domini el seu jardí, la versió rectangular permet col·locar el trampolí un racó. Gràcies a la seva forma rectangular ocupa l'espai més eficientment. Aquesta versió del llit elàstic BERG EAZYFIT té el protector de molles de color gris. Un lllit elàstic rectangular molt elegant per ser enfonsat al jardí de casa seva. 

Marc: 330 cm (llarg) x 220 cm (ample)  x 20 cm (alt), d'acer galvanitzat.
Coberta de les molles: 3 cm de gruix d'escuma de color verd. La coberta té 38 cm de llarg
Tela molt resistent.
Molles: 72 molles de 19 cm de longitud, d'acer galvanitzat d'alta qualitat.
Pes màxim permès: 80 kg
Pes màxim testat: 400 kg
Pes del llit elàstic: 65 kg

Certificat "German TUV" de qualitat.
Estructura d'acer galvanitzat interiorment i exteriorment.


Advertència: Edat recomanada de 3 a 99 anys
Opcions de Coberta
939,00
BERG
Advertència: Edat recomanada de 3 a 99 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els llits elàstics BERG Ultim Inground Champion amb la xarxa de seguretat Deluxe han estat testats moltes vegades, i tenen el certificat CE i el TUV / GS i a més han passat els tests addicionals que les sotmet el laboratori de BERG. Els trampolins BERG Ultim Inground Champion estan equipats amb l'innovador sistema de molles TwinSpring que millora el salt. Els saltadors BERG Ultim Inground Champion ofereixen una qualitat extra per a aquells usuaris que són molt exigents. La qualitat dels llits elàstics BERG Ultim Inground Champion és equivalent a la dels models BERG Champion. Els BERG Champion són rodons i el BERG Ultim Inground Champion rectangular.

Els llits elàstics BERG Ultim Inground Champion tenen les següents característiques:

Molles elàstiques

Els llits elàstics BERG Ultim Inground Champion estan equipats amb l'innovador sistema de molles TwinSpring. El sistema consisteix en posar les molles de forma obliqua que fa que el salt sigui millor.
Les molles que porten els llits elàstics BERG Ultim Inground Champion són les Goldspring. Les molles Goldspring són unes molles llargues i esveltes. Les molles estan pensades per estar a l'exterior, i per resistir bé la intempèrie. Les molles elàstiques estan completament galvanitzades amb una capa de zinc anti òxid que cobreix tota la superfície
La instal·lació de les molles mai ha estat tan fàcil. Tant la xarxa com l'estructura tenen unes marques en vermell perquè puguin posar les primeres molles sense equivocar-se.

Protector de molles

El protector de molles és verd amb una capa de foam de 30 mm de gruix. Amb aquest gruix segur que pots caminar sense notar les molles de sota.
El protector de molles té un ample de 390 mm que assegura un bon cobriment per sobre de les molles del saltador.
La capa de foam del cobreix les molles és repel·lent a l'aigua gràcies a les seves "cel·les tancades de foam" i a més el foam està cobert amb una fina capa de PVC reforçat resistent a l'aigua.

protector de molles de llit elàstic

L'estructura dels saltadors

L'estructura dels trampolins BERG Ultim Inground Champion és molt sòlida gràcies als tubs de 42 mm de diàmetre i 2 mm de gruix.
L'estructura del saltador és molt resistent a l'òxid a causa del doble revestiment en el tub. Els tubs primer han estat coberts per una capa de zinc duradora i després amb una elegant capa de negre recobert en pols.
L'estructura és molt fàcilment muntable i segura ja que les barres entren unes dins de les altres i quan el botó fa clic és que la barra està ben posada.

estructura saltador elàstic berg

Diàmetres dels tubs i gruix

Tub superior del llit elàstic BERG Ultim Inground Champion
50,8 mm de diàmetre x 2,0 mm de gruix
Tub de les potes del llit elàstic:
42 mm de diàmetre x 2,00 mm de gruix
Tubs de la xarxa de seguretat
38,1 mm de diàmetre x 1,5 mm de gruix

La lona de saltar

En els models BERG CHAMPION i BERG ELITE la lona elàstica és del model Airflow que té uns porus més grans que les lones normals. Les lones Airflow deixen passar més aire (flueix l'aire = Airflow), un 50% més respecte a les lones elàstiques estàndard. Aquesta característica fa que les lones ofereixin menys resistència a l'aire quan estàs saltant per la qual cosa aporta un salt més alt. BERG té un vídeo on explica la innovació de tenir una lona elàstica AIRFLOW + unes molles GoldSpring a la vegada que fa que hi hagi un millor salt i l'àrea òptima de bot sigui més gran. 

lones elàstiques AIR FLOW

La lona de saltar és duradora i està fabricada de teixit de polipropilè
La lona té forats perquè s'enganxin les molles del llit elàstic. Aquests forats estan coberts de metall perquè no es trenquin.

La xarxa de seguretat Deluxe

La xarxa de seguretat Deluxe per als llits elàstics BERG té una obertura fàcil, segura i auto tancant, amb una banda blanca perquè sigui visible l'entrada.
La xarxa de protecció té un disseny atractiu amb tubs corbs que van connectats discretament a les potes del llit elàstic
La part superior de la xarxa està format d'un cèrcol de fibra de vidre per assegurar la forma de la xarxa
Els pals de la xarxa tenen uns taps de disseny que fixen les anelles de la xarxa als pals.
Els pals estan coberts de foam i aquests protegits d'una màniga negra perquè aguantin millor les inclemències del temps.
La xarxa és d'alta qualitat per aguantar tant l'ús com l'exterior.


Garantia dels llits elàstics BERG Ultim Inground Champion

Els llits elàstics BERG Ultim Inground Champion són forts, pensats per a l'exterior i perquè les famílies puguin saltar-hi molts anys. Els anys de garantia són els següents:

Estructura: 13 anys
Protector de molles: 2 anys
Lona de salt: 2 anys
Molles: 5 anys


Quines diferències hi ha entre els diferents models de llits elàstics BERG?

A primera vista tots els llits elàstics li poden semblar iguals, una part verda, la xarxa i en les fotos totes són molt boniques. En aquest vídeo s'explica en menys de 2 minuts les diferències entre els models dels trampolins BERG: Favorit, Champion i Elite.
Hem preparat una secció on descrivim més extensament les diferències dels llits elàstics BERG. Si té preguntes, no dubti en contactar amb el nostre servei d'atenció al client.


Els llits elàstics BERG són les millors del món en disseny, qualitat, gamma i també en servei postvenda. A la secció de recanvis de llits elàstics trobareu els recanvis més comuns i en la pàgina de garanties de BERG tota la informació sobre els anys de garantia de cada producte.

Venem accessoris per als llits elàstics com escales, fixacions per al terra, cobertes, bossa per guardar les sabates i més.

El trampolí elàstic per enfonsar BERG Ultim Inground Champion té les següents característiques:

- El trampolí està equipat d'una xarxa de bastidor fixada estandarizadamente al trampolí
- Ve equipat amb les molles Goldspring per un salt més alt i una caiguda més suau
- Construcció de bastidor única: la part superior de la estructura es recolza amb uns peus especials, que es fixen a terra sòlidament amb els ancoratges subministrats que es col · loquen a certa profunditat a terra per fixar el trampolí.
- El llit elàstic rectangular permet tenir una zona més àmplia per al salt. Gràcies a això, es pot saltar de diferents maneres de forma segura.

Si vols saber més de com pots enfonsar un llit elàstic al teu jardí, pots visitar l'interessant article que hem escrit al nostre blog. Si vols veure com muntar el llit elàstic consulta el següent enllaç.

Hem penjat uns exercicis per fer en un llit elàstic que segur que t'agradaran. A qui has de convèncer perquè et comprin un llit elàstic?

Productes relacionats
Ref.: MA303631
Bossa per guardar les sabates
17,95
Ref.: BE35.99.10.00
Joc de fixació BERG TOYS
45,00
Ref.: BE35.90.04.00
Escala Berg L
29,00