Ref. BE32.35.73.30

Llit elàstic BERG Ultim Champion Grey 330

Llit elàstic rectangular BERG Ultim Champion Grey amb xarxa de seguretat Deluxe, un llit elàstic de la millor qualitat amb l'innovador sistema de molles Twinspring que li dóna el millor salt. L'estructura del trampolí està ben protegida per l'exterior i té un elegant color negre que li dóna una protecció extra. La xarxa de seguretat Deluxe ben integrada en el llit elàstic manté sempre la xarxa ferma. El llit elàstic BERG Ultim Champion Grey té una vora protector molt ample i gruixut de color gris.
El llit elàstic BERG Ultim Champion Grey ofereix les últimes innovacions en seguretat, qualitat i diversió i per tant el fa un saltador per als clients molt exigents.
El llit elàstic rectanguar BERG Ultim Champion Grey gràcies a la seva forma rectangular ocupa menys espai al jardí.


Les mides del llit elàstic BERG Ultim Champion Grey són:
330 cm (llarg) x 220 cm (ample) x 270 cm (alçada)
Alçada de l'entrada a 90 cm

Les principals característiques tècniques són:
Molles Goldspring: 96
Pes recomanat: 100 kg
Pes màxim testat: 500 kg
El llit elàstic ve en dues caixes d'un pes total de 130 kg
Embalum 1: 185 x 48 x 44 cm
Embalum 2: 126 x 33x29 cm

Els llits elàstics BERG estan pensats per a l'exterior i poden ser emprats per a nens i adults


Advertència: Edat recomanada de 3 a 99 anys
Opcions de Coberta
939,00
BERG
Advertència: Edat recomanada de 3 a 99 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els llits elàstics BERG Ultim Championamb la xarxa de seguretat Deluxe han estat testats moltes vegades, i tenen el certificat CE i el TUV / GS i a més han passat els tests addicionals que les sotmet el laboratori de BERG. Els trampolins BERG Ultim Champion estan equipats amb l'innovador sistema de molles TwinSpring que millora el salt. Els saltadors BERG Ultim Champion ofereixen una qualitat extra per a aquells usuaris que són molt exigents. La qualitat dels llits elàstics BERG Ultim Champion és equivalent a la dels models BERG Champion. Els BERG Champion són rodons i el BERG Ultim Champion rectangular.

Els llits elàstics BERG Ultim Champion tenen les següents característiques:

Molles elàstiques

Els llits elàstics BERG Ultim Champion estan equipats amb l'innovador sistema de molles TwinSpring. El sistema consisteix en posar les molles de forma obliqua que fa que el salt sigui millor.
Les molles que porten els llits elàstics BERG Ultim Champion són les Goldspring. Les molles Goldspring són unes molles llargues i esveltes. Les molles estan pensades per estar a l'exterior, i per resistir bé la intempèrie. Les molles elàstiques estan completament galvanitzades amb una capa de zinc anti òxid que cobreix tota la superfície
Com que les molles són doble si posades en forma de V fan que la zona óptima de salt sigui més àmplia que quan hi ha posades molles normals. 
La instal·lació de les molles mai ha estat tan fàcil. Tant la xarxa com l'estructura tenen unes marques en vermell perquè puguin posar les primeres molles sense equivocar-se.

Protector de molles

El protector de molles és verd amb una capa de foam de 30 mm de gruix. Amb aquest gruix segur que pots caminar sense notar les molles de sota.
El protector de molles té un ample de 380 mm que assegura un bon cobriment per sobre de les molles del saltador.
La capa de foam del cobreix les molles és repel·lent a l'aigua gràcies a les seves "cel·les tancades de foam" i a més el foam està cobert amb una fina capa de PVC reforçat resistent a l'aigua. En els llits elàstics BERG Champion els protectors de molles estan disponibles en dos colors, VERD i GRIS. Quin és el que t'agrada més?

protector de molles de llit elàstic

L'estructura dels saltadors

L'estructura dels trampolins BERG Ultim Champion és molt sòlida gràcies als tubs de 42 mm de diàmetre i 2 mm de gruix.
L'estructura del saltador és molt resistent a l'òxid a causa del doble revestiment en el tub. Els tubs primer han estat coberts per una capa de zinc duradora i després amb una elegant capa de negre recobert en pols.
L'estructura és molt fàcilment muntable i segura ja que les barres entren unes dins de les altres i quan el botó fa clic és que la barra està ben posada.

estructura saltador elàstic berg

Diàmetres dels tubs i gruix

Tub superior del llit elàstic BERG Ultim Champion
50,8 mm de diàmetre x 2,0 mm de gruix
Tub de les potes del llit elàstic:
42 mm de diàmetre x 2,00 mm de gruix
Tubs de la xarxa de seguretat
38,1 mm de diàmetre x 1,5 mm de gruix

La lona de saltar

En els models BERG CHAMPION i BERG ELITE la lona elàstica és del model Airflow que té uns porus més grans que les lones normals. Les lones Airflow deixen passar més aire (flueix l'aire = Airflow), un 50% més respecte a les lones elàstiques estàndard. Aquesta característica fa que les lones ofereixin menys resistència a l'aire quan estàs saltant per la qual cosa aporta un salt més alt. BERG té un vídeo on explica la innovació de tenir una lona elàstica AIRFLOW + unes molles GoldSpring a la vegada que fa que hi hagi un millor salt i l'àrea òptima de bot sigui més gran. 

lones elàstiques AIR FLOW

La lona de saltar és duradora i està fabricada de teixit de polipropilè
La lona té forats perquè s'enganxin les molles del llit elàstic. Aquests forats estan coberts de metall perquè no es trenquin.

La xarxa de seguretat Deluxe

La xarxa de seguretat Deluxe per als llits elàstics BERG té una obertura fàcil, segura i auto tancant, amb una banda blanca perquè sigui visible l'entrada.
La xarxa de protecció té un disseny atractiu amb tubs corbs que van connectats discretament a les potes del llit elàstic
La part superior de la xarxa està format d'un cèrcol de fibra de vidre per assegurar la forma de la xarxa
Els pals de la xarxa tenen uns taps de disseny que fixen les anelles de la xarxa als pals.
Els pals estan coberts de foam i aquests protegits d'una màniga negra perquè aguantin millor les inclemències del temps.
La xarxa és d'alta qualitat per aguantar tant l'ús com l'exterior.

Garantia dels llits elàstics BERG Ultim Champion

Els llits elàstics BERG Ultim Champion són forts, pensats per a l'exterior i perquè les famílies puguin saltar-hi molts anys. Els anys de garantia són els següents:

Estructura: 13 anys
Protector de molles: 2 anys
Lona de salt: 2 anys
Molles: 5 anys


Quines diferències hi ha entre els diferents models de llits elàstics BERG?

A primera vista tots els llits elàstics li poden semblar iguals, una part verda, la xarxa i en les fotos totes són molt boniques. En aquest vídeo s'explica en menys de 2 minuts les diferències entre els models dels trampolins BERG: Favorit, Champion i Elite.
Hem preparat una secció on descrivim més extensament les diferències dels llits elàstics BERG. Si té preguntes, no dubti en contactar amb el nostre servei d'atenció al client.


Els llits elàstics BERG són les millors del món en disseny, qualitat, gamma i també en servei postvenda. A la secció de recanvis de llits elàstics trobareu els recanvis més comuns i en la pàgina de garanties de BERG tota la informació sobre els anys de garantia de cada producte.

Venem accessoris per als llits elàstics com escales, fixacions per al terra, cobertes, bossa per guardar les sabates i més.


Productes relacionats
Ref.: MA303631
Bossa per guardar les sabates
17,95
Ref.: BE35.99.10.00
Joc de fixació BERG TOYS
45,00
Ref.: BE35.90.04.00
Escala Berg L
29,00
Ref.: BE35.90.03.00
Plataforma per escala
65,00