Llit elàstic BERG Grand Champion amb xarxa Deluxe
Idiomes: es
|
ca
|
pt
Enviament gratuït
Despeses d'enviament GRATIS a partir de 90€.
Pagament segur
Total garantia i confiança a les seves compres
També
935 739 505 · 911 591 533
902 106 630 · 637 476 844
Socialmedia:
Blog de topludi:
berg grand champion, llits elàstics, saltadors, trampolins, llits elàstics berg, saltadors berg, trampolins berg, berg toys, botiboti, boti boti, boti boti berg, saltador gegant, llit elàstic gegant, camara elàstica gegant, trampolí gegant
Ampliar imatge

Llit elàstic BERG Grand Champion 520 + xarxa Deluxe

Ref.  BE30.35.75.70 /
Marca: BERG
Llit elàstic ovalat BERG Grand Champion amb xarxa de seguretat Deluxe, un llit elàstic molt gran de la millor qualitat amb les darreres innovacions. El sistema de molles Twinspring de doble molla en forma de "v" que augmenta l'àrea de salt perfecte i aporta millor comfort en el salt. La lona elàstica té uns porus més oberts que deixen fluir l'aire amb més llibertat, és l'anomenada tela AIRFLOW que juntament amb les molles twingsping fan el millor salt. L'estructura del trampolí està ben protegida per l'exterior i té un elegant color negre que li dóna una protecció extra. La xarxa de seguretat Deluxe ben integrada en el llit elàstic manté sempre la xarxa ferma. El llit elàstic BERG Grand Champion té una vora protector molt ample i gruixut disponible en els colors verd o gris.
El llit elàstic BERG Champion ofereix les últimes innovacions en seguretat, qualitat i diversió i per tant el fa un saltador per als clients molt exigents. 

Les mides del llit elàstic BERG Grand Champion són:
520 cm (llarg) x 345 cm (ample) x 275 cm (alt)

Les principals característiques tècniques són:
Molles Goldspring: 144
Pes recomanat: 120 kg
Pes màxim testat: 600 kg

El llit elàstic ve en tres caixes:
Embalum 1: 64 x 197 x 24 cm
Pes: 40.9
Embalum 2: 45 x 195 x 18 cm
Pes: 64.2
Embalum 3: 28.5 x 126 x 33 cm
Pes: 39.5

El llit elàstic BERG inclouen la xarxa de seguretat. Els trampolins ha estat testat i té els certificats CE i TUV / GS, a més ha passat tests addicionals del laboratori de BERG.

El color del protector de molles del llit elàstic BERG Grand Champion està disponible en dos colors: verd o gris.


Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
Opció de color
Preu: IVA inclòs
Quantitat
Llit elàstic BERG Grand Champion 520 + xarxa Deluxe
a partir de 3 anys
El temps d'entrega és de 2 a 4 dies
Certificació Europea
Característiques del producte
Els llits elàstics BERG Champion amb la xarxa de seguretat Deluxe han estat testats moltes vegades, i tenen el certificat CE i el TUV / GS i a més han passat els tests addicionals que les sotmet el laboratori de BERG. Els trampolins BERG CHAMPION estan equipats amb l'innovador sistema de molles TwinSpring que millora el salt. Els saltadors BERG CHAMPION ofereixen una qualitat extra per a aquells usuaris que són molt exigents.

Els llits elàstics BERG CHAMPION tenen les següents característiques:

Molles elàstiques

Els llits elàstics BERG Champion estan equipats amb l'innovador sistema de molles TwinSpring. El sistema consisteix en posar les molles de forma obliqua que fa que el salt sigui millor.
Les molles que porten els llits elàstics BERG Champion són les Goldspring. Les molles Goldspring són unes molles llargues i esveltes. Les molles estan pensades per estar a l'exterior, i per resistir bé la intempèrie. Les molles elàstiques estan completament galvanitzades amb una capa de zinc anti òxid que cobreix tota la superfície
La instal·lació de les molles mai ha estat tan fàcil. Tant la xarxa com l'estructura tenen unes marques en vermell perquè puguin posar les primeres molles sense equivocar-se.

Protector de molles

El protector de molles és verd amb una capa de foam de 30 mm de gruix. Amb aquest gruix segur que pots caminar sense notar les molles de sota.
El protector de molles té un ample de 390 mm que assegura un bon cobriment per sobre de les molles del saltador.
La capa de foam del cobreix les molles és repel·lent a l'aigua gràcies a les seves "cel·les tancades de foam" i a més el foam està cobert amb una fina capa de PVC reforçat resistent a l'aigua.

protector de molles de llit elàstic

L'estructura dels saltadors

L'estructura dels trampolins BERG Champion és molt sòlida gràcies als tubs de 42 mm de diàmetre i 2 mm de gruix.
L'estructura del saltador és molt resistent a l'òxid a causa del doble revestiment en el tub. Els tubs primer han estat coberts per una capa de zinc duradora i després amb una elegant capa de negre recobert en pols.
L'estructura és molt fàcilment muntable i segura ja que les barres entren unes dins de les altres i quan el botó fa clic és que la barra està ben posada.

estructura saltador elàstic berg

Diàmetres dels tubs i gruix

Tub superior del llit elàstic:
En la mida Champion 270:
38,1 mm de diàmetre x 2,0 mm de gruix
En les mides Champion 330,380 i 430:
42 mm de diàmetre x 2,0 mm de gruix
Tub de les potes del llit elàstic:
42 mm de diàmetre x 2,00 mm de gruix
Tubs de la xarxa de seguretat
38,1 mm de diàmetre x 1,2 mm de gruix

La lona de saltar

La lona de saltar és duradora i està fabricada de teixit de polipropilè
La lona té forats perquè s'enganxin les molles del llit elàstic. Aquests forats estan coberts de metall perquè no es trenquin.

La xarxa de seguretat Deluxe

La xarxa de seguretat Deluxe per als llits elàstics BERG té una obertura fàcil, segura i auto tancant, amb una banda blanca perquè sigui visible l'entrada.
La xarxa de protecció té un disseny atractiu amb tubs corbs que van connectats discretament a les potes del llit elàstic
La part superior de la xarxa està format d'un cèrcol de fibra de vidre per assegurar la forma de la xarxa
Els pals de la xarxa tenen uns taps de disseny que fixen les anelles de la xarxa als pals.
Els pals estan coberts de foam i aquests protegits d'una màniga negra perquè aguantin millor les inclemències del temps.
La xarxa és d'alta qualitat per aguantar tant l'ús com l'exterior.

Garantia dels llits elàstics BERG Champion

Els llits elàstics BERG Champion són forts, pensats per a l'exterior i perquè les famílies puguin saltar-hi molts anys. Els anys de garantia són els següents:

Estructura: 13 anys
Protector de molles: 2 anys
Lona de salt: 2 anys
Molles: 5 anys


Quines diferències hi ha entre els diferents models de llits elàstics BERG?

A primera vista tots els llits elàstics li poden semblar iguals, una part verda, la xarxa i en les fotos totes són molt boniques. En aquest vídeo s'explica en menys de 2 minuts les diferències entre els models dels trampolins BERG: Favorit, Champion i Elite.
Hem preparat una secció on descrivim més extensament les diferències dels llits elàstics BERG. Si té preguntes, no dubti en contactar amb el nostre servei d'atenció al client.


Els llits elàstics BERG són les millors del món en disseny, qualitat, gamma i també en servei postvenda. A la secció de recanvis de llits elàstics trobareu els recanvis més comuns i en la pàgina de garanties de BERG tota la informació sobre els anys de garantia de cada producte.

Venem accessoris per als llits elàstics com escales, fixacions per al terra, cobertes, bossa per guardar les sabates i més.

Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Enllaços ràpids a temes d'interès
newsletter
Escriu un comentari
Nom
Valoració:5
reload

Productes relacionats

Plataforma per escala
Ref.: BE35.90.03.00
Preu:
65,00
Escala Berg L
Ref.: BE35.90.04.00
Preu:
29,00
Coberta Extra Berg Grand Champion ovalada
Ref.: BE35.97.37.00
Preu:
85,00
Joc de fixació BERG TOYS
Ref.: BE35.99.10.00
Preu:
45,00
Bossa per guardar les sabates
Ref.: MA303631
Preu:
17,95
Devolució en 30 dies
Devolució en 30 dies
Pagament segur
Pagament segur
Satisfet o reemborsament
Satisfet o reemborsament
Pressupostos a mida
Pressupostos a mida
TOPLUDI SL • CIF: B64606619 • Pol. Ind. Montguit • Carrer Tona núm 14 08480 • L'Ametlla del Vallès (Barcelona) •Telf.: 902 106 630