Llit elàstic Berg Elite 330 + Xarxa T-Series
Idiomes: es
|
ca
|
pt
Enviament gratuït
Despeses d'enviament GRATIS a partir de 90€.
Pagament segur
Total garantia i confiança a les seves compres
També
935 739 505 · 911 591 533
902 106 630 · 637 476 844
Socialmedia:
Blog de topludi:
camas elasticas, llits elastics, llits elàstics, berg toys, el millior llit elàstic
Ampliar imatge

Llit elàstic BERG ELITE 330 + Xarxa T-Series

Ref.  BE37.11.81.00 /
Marca: BERG
Llit elàstic rodons BERG Elite + amb xarxa de seguretat T-Series, és el llit elàstic de millor qualitat. És un saltador de la marca BERG pensat per a ús professional. El trampolí té l'innovador sistema de molles Twinspring que li dóna el millor salt. L'estructura del trampolí està ben protegida per l'exterior i té un elegant color negre que li dóna una protecció extra. La xarxa de seguretat T-Series ben integrada en el llit elàstic manté sempre la xarxa ferma. El llit elàstic BERG Elite + té una vora protector molt ample i gruixut.
El llit elàstic BERG Elite + ofereix les últimes innovacions en seguretat, qualitat i diversió pel que és un saltador per als clients més exigents.


Les mides del llit elàstic BERG Elite + 330 són:
330 cm (diàmetre) x 265 cm (alçada)
Alçada de l'entrada a 85 cm


Les principals característiques tècniques són:
Molles Goldspring: 96
Pes recomanat: 100 kg
Pes màxim testat: 500 kg
El llit elàstic ve en tres caixes d'un pes total de 132 kg
Embalum 1: 138 x 45 x 22 cm
Embalum 2: 131 x 52 x 26 cm
Embalum 3: 127 x 42 x 22 cm


Els llits elàstics BERG estan pensats per a l'exterior i poden ser emprats per a nens i adults.
El protector que cobreix les molles pot ser de color vermell o verd. Quin és el més bonic?

Advertència: Edat recomanada de 3 a 99 anys
Opcions de Color
Preu: IVA inclòs
Quantitat
Llit elàstic BERG ELITE 330 + Xarxa T-Series
de 3 a 99 anys
El temps d'entrega és de 10 a 15 dies
Certificació Europea
Característiques del producte
Els llits elàstics BERG Elite + amb la xarxa de seguretat T-sèries han estat testats moltes vegades, i tenen el certificat CE i el TUV / GS ia més han passat els tests addicionals que les sotmet el laboratori de BERG. Els trampolins BERG Elite + estan equipats amb l'innovador sistema de molles TwinSpring que millora el salt. Els saltadors BERG Elite + ofereixen una qualitat extra per a aquells usuaris que són molt exigents. Els llits elàstics BERG Elite + són tan forts que són apropiats per a ús professional: empreses d'esdeveniments, càmpings, hotels, clubs i també per a clients que volen el millor del millor. Tenim una secció al nostre web d'exemples d'empreses que fan servir els llits elàstics BERG Elite+ per les seves activitats.

Els llits elàstics BERG Elite + tenen les següents característiques:


Molles elàstiquesEls llits elàstics BERG Elite + estan equipades amb l'innovador sistema de molles TwinSpring. El sistema consisteix en posar les molles de forma obliqua que fa que el salt sigui millor.
Les molles que porten els llits elàstics BERG Elite+ són les Goldspring. Les molles Goldspring són unes molles llargues i esveltes. Les molles estan pensades per estar a l'exterior, i per resistir bé la intempèrie. Les molles elàstiques estan completament galvanitzades amb una capa de zinc anti òxid que cobreix tota la superfície
La instal·lació de les molles mai ha estat tan fàcil. Tant la xarxa com l'estructura tenen unes marques en vermell perquè puguin posar les primeres molles sense equivocar-se.


Protector de molles


El protector de molles dels llits elàstics BERG Elite + és d'una gran qualitat, no només dels materials, també en el disseny i en l'encaix.
El protector de molles és verd o vermell (es pot triar) amb una capa de foam de 30 mm de gruix. Amb aquest gruix segur que pots caminar sense notar les molles de sota.
El protector de molles té un ample de 400 mm que assegura un bon cobriment per sobre de les molles del saltador.
La capa de foam del cobreix les molles és repel·lent a l'aigua gràcies als seus "cel·les tancades de foam" i a més el foam està cobert amb una fina capa de PVC reforçat resistent a l'aigua.
El protector de molles està fixat a l'estructura del llit elàstic amb no menys de 16 gomes elàstiques

protector de molles de llit elàstic berg elite+


L'estructura


Els saltadors elàstics Elite + tenen una estructura que consisteix en 8 abraçadores en forma de T que es diuen seccions T. Aquestes seccions T connecten els tubs rodons de la part de dalt del llit elàstic amb les potes (amb un sistema patentat) d'una manera alternativa a soldar però que és molt forta.
L'estructura dels trampolins BERG Elite + és molt sòlida gràcies als tubs de 42 mm de diàmetre i 2 mm de gruix.
L'estructura del saltador és molt resistent a l'òxid a causa del doble revestiment en el tub. Els tubs primer han estat coberts per una capa de zinc duradora i després amb una elegant capa de negre recobert en pols.
L'estructura és molt fàcilment muntable i segura ja que les barres entren unes dins de les altres i quan el botó fa clic és que la barra està ben posada.

estructura llit elàstic berg elite

Diàmetres dels tubs i gruix

Tub superior del llit elàstic:
42 mm de diàmetre x 2,0 mm de gruix
Tub de les potes del llit elàstic:
42 mm de diàmetre x 2,00 mm de gruix
Tubs de la xarxa de seguretat
38,1 mm de diàmetre x 1,5 mm de gruix


La lona de saltar


La lona de saltar és duradora i està fabricada de teixit de polipropilè
La lona té forats perquè s'enganxin els molls del llit elàstic. Aquests forats estan coberts de metall perquè no es trenquin.


La xarxa de seguretat T-sèries


La xarxa de seguretat T-sèries per als llits elàstics BERG Elite + té una obertura fàcil, segura i auto tancant, amb una banda blanca perquè sigui visible l'entrada.
La xarxa de protecció té un disseny atractiu amb tubs corbs que van connectats discretament a les potes del llit elàstic.
La part superior de la xarxa està format d'un cèrcol de fibra de vidre per assegurar la forma de la xarxa
Els pals de la xarxa tenen uns taps de disseny que fixen les anelles de la xarxa als pals.
Els pals estan coberts de foam i aquests protegits d'una màniga negra perquè aguantin millor les inclemències del temps.
La xarxa és d'alta qualitat per aguantar tant l'ús com l'exterior.


Garantia dels llits elàstics BERG Elite+

Els llits elàstics BERG Elite+ són els més forts, pensats per a l'exterior i perquè puguin ser posats en hotels, campings, comunitats de propietaris i en esdeveniments. Els anys de garantia són els següents:

Estructura: 13 anys
Protector de molles: 5 anys
Lona de salt: 5 anys
Molles: 5 anys

Quines diferències hi ha entre els diferents models de llits elàstics BERG?

A primera vista tots els llits elàstics li poden semblar iguals, una part verda, la xarxa i en les fotos totes són molt boniques. En aquest vídeo s'explica en menys de 2 minuts les diferències entre els models dels trampolins BERG: Favorit, Champion i Elite.
Hem preparat una secció on descrivim més extensament les diferències dels llits elàstics BERG. Si té preguntes, no dubti en contactar amb el nostre servei d'atenció al client.


Els llits elàstics BERG són les millors del món en disseny, qualitat, gamma i també en servei postvenda. A la secció de recanvis de llits elàstics trobareu els recanvis més comuns i en la pàgina de garanties de BERG tota la informació sobre els anys de garantia de cada producte.

Venem accessoris per als llits elàstics com escales, fixacions per al terra, cobertes, bossa per guardar les sabates i més.

Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Enllaços ràpids a temes d'interès
newsletter
reload
Escriu un comentari
Nom
Valoració:5
reload

Productes relacionats

Plataforma per escala
Ref.: BE35.90.03.00
Preu:
59,00
Escala Berg L
Ref.: BE35.90.04.00
Preu:
29,00
Joc de fixació BERG TOYS
Ref.: BE35.99.10.00
Preu:
45,00
Bossa per guardar les sabates
Ref.: MA303631
Preu:
24,95
Coberta Extra Berg
Ref.: BE35.99.52.00
Preu:
59,00
Marge faldó BERG EXTRA
Ref.: BE35.80.09.01
Preu:
75,00
Devolució en 30 dies
Devolució en 30 dies
Pagament segur
Pagament segur
Satisfet o reemborsament
Satisfet o reemborsament
Pressupostos a mida
Pressupostos a mida
TOPLUDI SL • CIF: B64606619 • Pol. Ind. Llevant • Carrer de la Bassa nº11 Nau 4 08150 • Parets del Vallès (Barcelona) •Telf.: 902 106 630