Ref. HEXAMY08

Llosetes de cautxú XE AMY per terra o gespa

Les llosetes de cautxú XE AMY són la opció ideal per a sòls tous. La majoria de les llosetes requereixen una superfície dura (habitualment formigó) i aquesta ha d’estar sempre completament llisa per a poder-hi enganxar les llosetes o col•locar-hi els cautxú continu. Amb les llosetes XE AMY n’hi ha prou amb tenir una superfície compacta i llisa sigui de terra o de gespa, sense necessitat de solera de formigó.

Les llosetes XE AMY es poden instal•lar sobre TERRA o GESPA sempre que la superfície sigui plana, llista i compacta. Simplement sobreposem les llosetes sobre la terra o la gesta. No requereix d’un muntatge difícil ja que l’única cosa que s’ha de fer és acoplar les quatre peces com si fos un puzzle.

La lloseta de cautxú XE AMY està formada per 4 peces de 150 centímetres d’amplada i llargada, amb la punta exterior tallada. D’aquesta manera, un cop muntades les 4 peces, queda una lloseta octogonal de 3 metres d’amplada i llargada.

També hi ha extensions de 50 cm d’amplada i 150 centímetres de llargada que es poden instal•lar enmig de les peces. D’aquesta manera es pot allargar un dels dos costats tants metres com sigui necessari.

Els colors disponibles són: vermell, verd, negre, gris, marró xocolata i clapejat en groc. Aquests colors es poden combinar. Com que la lloseta està formada per un mínim de 4 peces (+ possibles extensions) es poden combinar diferents colors en una mateixa lloseta.

Si no s’afegeixen extensions, la lloseta octogonal de 150 centímetres d’amplada i llargada ocupa una superfície total de 7.45 metres quadrats. Cada un dels 8 costats medeix 124 centímetres. Les llosetes octogonals es poden muntar una al costat de l’altra i cobrir superfícies tan grans com es requereixi. L’espessor d’aquestes llosetes és de 40 mm, i per tan no se’n recomana la instal•lació en espais amb jocs d’alçada crítica superior als 140 centímetres. Evitar manipular les peces per les pestanyes d’acoplament. La instal•lació de les peces afavoreix el drenatge de l’aigua i crea una superfície antilliscant.

Compleixen la normativa EN1177 d'ús públic.
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)