Ref. BUGA206

Built it

El joc modela'l , ideal per l'estiu , és una versió del conegut " pictionary " però per jugar a la sorra de la platja . El joc també és molt útil per ensenyar als nens paraules en anglès ja que en cada carta hi ha un dibuix d'un objecte amb la paraula escrita en anglès . Segur que els nens aprendran aquestes 60 paraules molt ràpid .

El joc conté :
60 cartes amb un dibuix d'un objecte
1 pala
1 bossa de cotó
1 rellotge de sorra

De 2 a més jugadors . Es pot jugar en equips .

Instruccions del joc Build It ( modela'l )

Poden els jugadors endevinar el que s'ha construït en el temps indicat ? Qui serà el millor artista de sorra o neu ?

El jugador que vol modelar a la sorra , ha d'agafar una carta a l'atzar . Els altres jugadors no poden veure la carta .
 El jugador ha modelar amb el temps limitat del rellotge de sorra . Si hi ha nens petits , poden negociar allargar el temps si per a ells és difícil fer-ho tan ràpid .
Els altres jugadors han d'intentar endevinar què està construint . Si ho endevinen i hi ha temps disponible , el jugador " constructor " pot agafar una altra carta i començar a construir de nou .
Quan s'acaba el temps , el constructor ha de parar de construir i l'equip endevinador té una última possibilitat d'intentar endevinar abans que s'acaba la ronda .
L'equip contrari mentre els altres juguen , ha de controlar el temps i que el constructor no faci trampes ( parlant per exemple)
Guanya l'equip que aconsegueix més cartes encertades .

Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
8,99 10,95
BUITEN SPEEL
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte