Ref. MA306255

Pack de Escala + Borsa de Sabates + Ancoratges

El pack d'accessoris més complet i útil per a la teva llit elàstic.

El pack inclou una escala regulable, pràctica i còmoda per pujar i baixar del llit elàstic, una bossa de sabates per tenir ordenada la zona de salt i també ve inclosos uns ancoratges, importants perquè el llit elàstic quedi ben subjecta i no tingui opció el vent de portar-.


especificacions:

- Escala de llit elàstic regulable. Aquesta escala per llits elàstics s'adapta a diferents altures; 59 cm, 85 cm i 98 cm

L'ample: 40 cm


- La bossa per guardar les sabates permet tenir guardats i ordenat el calçat dels usuaris que utilitzen el llit elàstic.


Mesures: 120 cm x 50 cm


- Ancoratges per a llits elàstics. Els llits elàstics encara pesen per la forma que tenen poden ser aixecades per vents molt forts. Inclou els 4 ancoratges d'acer amb puntes rodones de diàmetre de 9 cm i 4 corretges.Els llits elàstics són estables i segures però en segons en quines condicions meteorològiques de molt vent poden arribar a aixecar-se. Cada any contacten amb nosaltres clients que se'ls ha trencat alguna peça després d'un vendaval.


Us recomanem els ancoratges per evitar aquest problema i evitar haver de comprar algun recanvi del llit elàstic.


59,00
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)