Nota d'atenció al client

Benvinguts a la nostra botiga online i empresa!

Hem incorporat interessants novetats en llits elàstics, gronxadors, jocs de jardí, vehicles, futbolins i billars.

Ja estan disponibles totes les mides dels llits elàstics MASGAMES, sens dubte models amb una excel · lent relació qualitat-preu, probablement la millor del mercat. Els nostres llits elàstics estan fabricats amb materials de qualitat per tal que puguin aguantar bé el clima hostil del nostre país.

El billar i futbolí MASGAMES tenen una relació qualitat preu espectacular, ens encanta vendre aquests productes perquè sempre superen les expectatives dels nostres clients.

  També veureu novetats tant per productes d'ús públic com per a productes d'ús privat. Els gronxadors MASGAMES són forts i tenen una excel · lent relació qualitat-preu. No deixeu tampoc de consultar la nostra secció de vehicles i patinets, tenim moltes novetats de qualitat a preus ajustats. Els karts de pedals Buddy i Rally sens dubte són els nostres productes estrella, ara disponibles en més colors.

  I, si voleu saber més, no dubteu a contactar amb nosaltres, us assessorarem i ajudarem amb molt de gust. Realitzem pressupostos a mida si necessiten diversos productes.

  Bones festes i feliç any nou de part de tot l'equip de Jocs a l'aire lliure, (TOPLUDI SL)

es pot descobrir més coses d'una persona en una hora de JOC que un any de conversa. Plató