Ref. LPCM014

Parc infantil OSLO amb grimpador

PARC INFANTIL OSLO AMB TORRE, TOBOGAN I GRIMPADOR

La Torre tobogan Oslo amb grimpador és l'element principal d'un parc infantil. La torre del parc infantil té un tobogan per pujar-hi i baixar cap avall. Amb aquest parc infantil format per torre amb tobogan i un grimpador, homologat per a ús públic, podran divertir-se i passar-s'ho d'allò més bé de forma segura.

Descripció:

El parc infantil amb Tobogan Oslo amb grimpador, té una torre elevada amb teulada i un tobogan per baixar. Per pujar a la torre del parc infantil hi ha una escala amb agafadors, amb un disseny segur.

La caseta infantil elevada estimula la imaginació dels nens. Una de les parts més atractives del parc infantil és baixar per la rampa de tobogán.El parc infantil Oslo està pensat per a l'exterior i per això té la fusta tractada en autoclau. Un parc infantil homologat per a ús públic amb molta diversió.

Materials:

Els conjunts de parcs infantils Oslo son de fusta treballada en autoclau i tenen components de plàstics de polietilè d'alta densitat. Els cargols i els tubs d'acer estan pintats al forn. 

Mides de l'estructura conjunt Oslo amb grimpador:

2,743 m llarg x 2,652 m alt x 4,730 m ample

Plataforma de 0,9 m d'alçada

Mides de l'àrea de seguretat:

6,023 x 5,981 metres

Torre tobogan trepador homologat per a ús públic i per tant adequat per a escoles, hotels, càmpings, comunitats de propietaris i ajuntaments.
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
2.980,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.