Ref. MA900801

Peces d' Escacs Gegants

Conjunt format per les 32 peces d'escacs gegant per a aquelles persones que tenen un tauler fet d'obra o ja tenen algun dels taulers que venem apart com el de lona o el de plàstic rígid 

Aquest és el nostre producte estrella. És impressionant i molt pràctic. Les peces adaptables a qualsevol clima, es poden omplir amb aigua. Tenen un acabat excel·lent. 

Les peces són de plàstic i medeixen entre 41 i 63 cm d´alçada i el diàmetre de la seva base de totes elles és de 24 cm.

L'alçada de cada peça és la següent: Peó: 41 cm, Alfil: 53 cm, Torre: 41 cm, Cavall: 46 cm, Dama: 56 cm i Rei: 63 cm

La millor qualitat al millor preu garantit.

Un joc d'escacs gegant molt adequat per a escoles, ajuntaments, residències i clubs.

El joc d'escacs Gegant ve en dues caixes de:
75x51x54,5 cm
Pes brut de cada caixa de 16 kg

Les bases de les peces estan fabricades en polipropilè (PP) i tenen un pes de 11008 grams
Les parts de dalt estan fabricades en polietilè d'alta densitat (HDPE) i els pesos van dels 272 grams dels peons fins als 662 grams del Rei.


El joc d'escacs té el certificat CE i compleix amb la normativa EN71 parts 1,2 i 3 i l'americana CPSIA seccions 108 i 101.

Advertència: Edat recomanada a partir d'1 any
399,00
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada a partir d'1 any
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
El joc d'escacs gegant està format per 32 peces fortes, modelades de plàstic d'alta qualitat. El joc d'escacs gegant té un disseny clàssic que facilitarà el reconeixement de les peces per tot el món. És un joc que mai passa de moda i en aquesta versió gegant, resistent i duradora és especialment indicada per jugar en jardins, parcs públics, hotels, càmpings o escoles.

Les peces vénen en tres seccions. D'una banda la base que està dividida en dues parts, que s'ajunten fàcilment i que després si es vol, es poden omplir de sorra o aigua. Si no fa gaire vent o si es juga a l'interior, no cal omplir-les amb res. La nostra recomanació és posar una mica d'aigua, no cal omplir tota la base, simplement perquè agafi una mica de pes. La sorra és un material més brut i si s'omple amb molta sorra pot acabar desmuntant la peça. 
Les bases són prou àmplies perquè no s'estirin fàcilment. Finalment la part de dalt, ve d'una sola peça, és la secció que identifica cada peça. 

Les peces d'escacs Gegant estan fabricades en polietilè d'alta densitat (HDPE) la part superior i en Polipropilè (PP) la part inferior.

Si alguna vegada perden alguna peça podem aconseguir recanvis.
Productes relacionats