Ref. ESNW00010

Porteria de Waterpolo MINI

Porteria multiús per a esports d'animació. Una porteria forta, pensada per a hotels, càmpings i empreses d'esdeveniments.

La porteria es pot utilitzar a la vora d'una piscina o en un camp de joc.

La porteria de waterpolo mini té les següents característiques:

- El frontal de la porteria és d'alumini nervat de secció de 70x30 mm proveïts d'una guia longitudinal a la part de dalt que permet integrar els elements d'unió del marc i els ganxos de la xarxa.
- L'estructura té un acabat termolacat en epoxi en color blanc i franges taronges adhesives.
- Els ganxos per a la xarxa estan fabricats en plàstic injectat. Són segurs i ofereixen una superfície antilesió. Segons la norma EN913. Model patentat.
- La base i els laterals de la porteria de waterpolo mini, són en tub d'acer de 25x2 mm de diàmetre amb acabat galvanitzat electrolític.
- La xarxa de la porteria està feta de fil de niló de 2'5 mm de diàmetre
- L'acabat frontal de la porteria té un desgreixatge per fosfatació cristal · lina i acabat termolacat en epoxi-polièster. La base i els laterals en galvanitzat electrolític.

El muntatge de la porteria de waterpolo és molt fàcil, amb 6 cargols s'uneixen totes les peces.

La porteria de waterpolo mini compleix la normativa EN913 per equips de gimnàstica. Requisits generals de seguretat i mètodes d'assaig.

Porteria multiús per a esports d'animació amb unes mides de 200 cm (llarg) x 75 cm (fons) x 100 cm (alt)
Advertència: Edat recomanada a partir d'1 any
319,00
Advertència: Edat recomanada a partir d'1 any
El temps de lliurament és de 7 a 15 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)