Ref. MOROCEL380

Rocòdrom Infantil Cantonera Peramola

El Rocòdrom Infantil Cantonera Peramola està fabricat amb polièster reforçat amb vibra de vidre.
Des de la primera pujada fins a la baixada, els nens es divertiran. Jugant amb aquest rocòdrom els escaladors han de trobar la millor ruta per navegar en vertical i horitzontal. Els nens faran exercici físic i mental jugant de forma segura .Aquest rocòdrom té una gran varietat de agafadors de peus i mans per fer de cada nova ascensió una experiència única.

Perquè els més petits puguin escalar, el rocòdrom infantil està compost de preses d'escalada amb diferents formes i colors.

Aquest rocòdrom és adequat tant per a àrees d'exterior com per a recintes tancats. Es recomana posar sòl de seguretat conforme la norma EN1177.

El rocòdrom infantil

Mides: 3,8 x 3,80 x 1,80 m
Mides de l'àrea de seguretat: 7,8 x 7,8 m
Dimensions d'embalatge: 1 pallet de 2x1,2x2,2m 
Pes: 231 kg

El rocòdrom es lliura desmuntat amb instruccions per a la seva correcta instal·lació.

Rocòdrom infantil adequat per a hotels, clubs esportius, escoles, càmpings etc.
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
Opció de color
3.475,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Materials del rocòdrom:

Les preses vénen en diferents mides i colors. Fabricades en material compost amb volandera metàl·lica inserida. Les preses estan acolorides en massa. Les preses del rocòdrom vénen amb els cargols d'instal·lació inclosos. Es fixen en dos punts diferents per evitar la rotació.

L'estructura del rocòdrom modular està fabricada de Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre (PRFV) amb recobriment exterior de Gel Coat antiabrasiu. Aquesta combinació de materials garanteix que el rocòdrom pugui estar a l'exterior en ambients corrosius i de la màxima resistència al desgast i al estellament per l'ús tòpic al qual està destinat. El PRFV és un material no tòxic, és resistent als raigs UV i resistent al foc (UNE 13501-1 RD 312/2005). Es pot fabricar en molts colors i aquests es mantenen invariables durant molt de temps.

Aquest rocòdrom modular és una combinació fabricada amb diferents parts que es venen per separat. Poden fer una combinació al seu gust personalitzant la mida i els colors tant de l'estructura com de les preses.

Si no es diu el contrari, les preses seran de multicolors i l'estructura segons disponibilitat del moment.