Ref. BE38.11.03.00

Llit elàstic BERG Flatground Champion Grey 330

Llit elàstic pensat per ser enterrat al jardí, al mateix nivell que la gespa. El llit elàstic BERG FlatGround té un sistema patentat per BERG perquè quedi ben fixat a terra, no faci soroll al saltar i el salt sigui el millor.

Els llits elàstics per a ser enterrats normalment estan una mica elevats, uns 20 cm perquè l'aire surti quan es salta, ja que les bosses d'aire a l'interior provoquen que els salts no siguin tan bons. El llit elàstic BERG FlatGround Champion aporta una solució amb una lona de salt que deixa passar un 50% més d'aire i així poder posar el llit elàstic al mateix nivell que el terra. El llit elàstic BERG Flatground quedarà molt ben integrat al jardí.

El llit elàstic BERG Flatground Champion Grey 330 té un protector de molles de color gris molt gruixut, fort i resistent que a més és elegant. El color gris combina molt bé amb barbacoes i estructures metàl•liques del jardí.


Marc: 330 cm (diàmetre) x 0 cm (alçada)
Coberta de les molles: 3 cm de gruix d'escuma amb funda de color gris.
Llit: 270 cm (diàmetre). Tela molt resistent.
Molles: 128 molles de 19 cm de longitud, d'acer galvanitzat d'alta qualitat.
Pes màxim permès: 100 kg
Pes màxim testat: 500 kg.

Certificat "German TUV" de qualitat.
Estructura d'acer galvanitzat interior i exteriorment

El llit elàstic ve en dues caixes d'un pes total de 117 kg

Embalum 1: 171 x 38,5 x 26,5 cm (Estructura)
Embalum 2: 167 x 56 x 27 cm (Protector de molles)


Advertència: Edat recomanada de 3 a 99 anys
739,00
BERG
Advertència: Edat recomanada de 3 a 99 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els llits elàstics BERG Champion InGround Grey han estat testats moltes vegades, i tenen el certificat CE i el TUV / GS i a més han passat els tests addicionals que les sotmet el laboratori de BERG. Els trampolins BERG CHAMPION estan equipats amb l'innovador sistema de molles TwinSpring que millora el salt. Els saltadors BERG CHAMPION ofereixen una qualitat extra per a aquells usuaris que són molt exigents.

Els llits elàstics BERG CHAMPION tenen les següents característiques:

Molles elàstiques

Els llits elàstics BERG Champion estan equipats amb l'innovador sistema de molles TwinSpring. El sistema consisteix en posar les molles de forma obliqua que fa que el salt sigui millor.
Les molles que porten els llits elàstics BERG Champion són les Goldspring. Les molles Goldspring són unes molles llargues i esveltes. Les molles estan pensades per estar a l'exterior, i per resistir bé la intempèrie. Les molles elàstiques estan completament galvanitzades amb una capa de zinc anti òxid que cobreix tota la superfície
La instal·lació de les molles mai ha estat tan fàcil. Tant la xarxa com l'estructura tenen unes marques en vermell perquè puguin posar les primeres molles sense equivocar-se.

Protector de molles

El protector de molles és gris amb una capa de foam de 30 mm de gruix. Amb aquest gruix segur que pots caminar sense notar les molles de sota.
El protector de molles té un ample de 410 mm que assegura un bon cobriment per sobre de les molles del saltador.
La capa de foam del cobreix les molles és repel·lent a l'aigua gràcies a les seves "cel·les tancades de foam" i a més el foam està cobert amb una fina capa de PVC reforçat resistent a l'aigua. El protector de molles queda molt ben fixat a la estructura i per tant no fa soroll perquè no dóna cops contra les molles. 

protector de molles de llit elàstic

L'estructura dels saltadors

L'estructura dels trampolins BERG Champion és molt sòlida gràcies als tubs de 42 mm de diàmetre i 2 mm de gruix.
L'estructura del saltador és molt resistent a l'òxid a causa del doble revestiment en el tub. Els tubs primer han estat coberts per una capa de zinc duradora i després amb una elegant capa de negre recobert en pols.
L'estructura és molt fàcilment muntable i segura ja que les barres entren unes dins de les altres i quan el botó fa clic és que la barra està ben posada.

estructura saltador elàstic berg

Diàmetres dels tubs i gruix

Tub superior del llit elàstic:
En la mida Champion 270:
38,1 mm de diàmetre x 2,0 mm de gruix
En les mides Champion 330,380 i 430:
42 mm de diàmetre x 2,0 mm de gruix
Tub de les potes del llit elàstic:
42 mm de diàmetre x 2,00 mm de gruix


La lona de saltar

La lona de saltar és duradora i està fabricada de teixit de polipropilè
La lona té forats perquè s'enganxin les molles del llit elàstic. Aquests forats estan coberts de metall perquè no es trenquin. La lona elàstica del model BERG FLATGROUND deixa passar l'aire un 50% més que les lones normals. És la solució patentada de BERG per tenir el millor salt quan el llit està al nivell del terra. 


Garantia dels llits elàstics BERG Champion

Els llits elàstics BERG Champion són forts, pensats per a l'exterior i perquè les famílies puguin saltar-hi molts anys. Els anys de garantia són els següents:

Estructura: 13 anys
Protector de molles: 2 anys
Lona de salt: 2 anys
Molles: 5 anys


Quines diferències hi ha entre els diferents models de llits elàstics BERG?

A primera vista tots els llits elàstics li poden semblar iguals, una part verda, la xarxa i en les fotos totes són molt boniques. En aquest vídeo s'explica en menys de 2 minuts les diferències entre els models dels trampolins BERG: Favorit, Champion i Elite.
Hem preparat una secció on descrivim més extensament les diferències dels llits elàstics BERG. Si té preguntes, no dubti en contactar amb el nostre servei d'atenció al client.


Els llits elàstics BERG són les millors del món en disseny, qualitat, gamma i també en servei postvenda. A la secció de recanvis de llits elàstics trobareu els recanvis més comuns i en la pàgina de garanties de BERG tota la informació sobre els anys de garantia de cada producte.

Venem accessoris per als llits elàstics com escales, fixacions per al terra, cobertes, bossa per guardar les sabates i més.


Enfonsar un llit elàstic al seu jardí

Berg Toys és el primer fabricant europeu en fer llits elàstics especials per ser enfonsades a terra del seu jardí. Tots els models de llits elàstics InGround tenen una solució patentada per a aquells que volen instal · lar un llit elàstic al seu jardí i que quedi ben integrat. Les potes d'aquests trampolins són especialment curtes i queden fixades a terra amb uns ancoratges especials que estan inclosos.

Com el llit elàstic està només a 20 cm de terra és molt fàcil d'accedir i més segur d'usar.

El llit elàstic ha de ser instal · lada seguint les instruccions que acompanyen el producte. S'ha de preveure que a la zona on s'instal · larà el llit elàstic s'ha de fer un forat al terra de 75 cm. BERG TOYS aconsella mantenir un espai lliure de 2 metres al voltant del llit elàstic.
La vora de protecció patentat disposa d'una zona de seguretat, és a dir una capa extra gruixuda per colocar a sobre del llit elàstic.Teniu alguna pregunta respecte com enterrar un llit elàstic? Visiti l'article de com enfonsar un llit elàstic al nostre blog per saber més sobre el com ho ha de fer.

Productes relacionats
Ref.: BE35.99.52.02
Coberta BERG Extra Verda
59,00
Ref.: BE35.72.19.02
Xarxa de protecció Deluxe
339,00