Ref. MA400107

Seient de nadó de creixement TRIX

Seient fet de plàstic HDPE injectat que passa de ser un gronxador per nadó a una cadira de gronxador amb respatller i d’allà a un gronxador normal.

Amb anelles de suspensió, acabats d’ajustaments amb acer galvanitzat i soldadures de PP de color negre fan que sigui un seient resistent i que pugui acompanyar el nadó en el seu creixement. 

Cordes de PP (Polipropilè) de 10 mm de diàmetre. Cordes fabricades amb fil continu de polipropilè. Cordes de tacte suau i amb bones propietats de lliscament. Les cordes regulables tenen una llargada màxima de 180 cm i una mínima de 100 cm i són per a estructures de gronxador de 1,95 fins a 2,4 m. 

Les cordes acaben amb una anella metàl•lica d’acer galvanitzat per posar-la a un ganxo o un mosquetó de la estructura del gronxador. El seient de bebè de creixement trix porta cinturó de seguretat.

Un seient per a diferents edats:

- Quan el seient està complet és per a nens de 6 a 36 mesos.
- Si se li treu la part verda davantera, es converteix en un seient amb respatller per edats de 2 a 5 anys
- Si li treu el el respatller, es converteix en un seient pla per a nens fins a 12 anys.

Les edats recomanades són aproximades.

És un seient molt original, segur i pràctic amb molt bona relació qualitat preu.

Advertència: Edat recomanada a partir de 6 mesos
35,95
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada a partir de 6 mesos
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
El cinturó previst s'ha de muntar i tancar en cada ús.

L'ús d'aquest seient de gronxador de nadó només està permès sota la vigilància d'un adult. El seient és adequat per a persones amb un pes de fins a 70 kg. El seient de nadó és per a nens de 6 a 36 mesos, per carència de mesures addicionals de seguretat i per les capacitats mentals limitades dels nens petits.

Aquest seient de gronxador compleix amb tots els aspectes de seguretat segons les Normes Europees EN71-1, EN71-2, EN71-3 i EN71-8, i està unicament indicat per a ús domèstic familiar, en interior i en exterior.

En muntar aquest seient s'ha d'assegurar que l'estructura o una altra construcció pugui suportar la càrrega (almenys 200 kg) i que s'elimini qualsevol risc que caigui l'estructura.


El gronxador ha d'estar almenys a una distància de 2 m d'altres instal·lacions, com per exemple branques, estenedors, ...