Ref. MA518316

Seient de cautxú i cadenes MASGAMES BASIC

El seient de cautxú i cadenes MASGAMES BASIC és un cadira de gronxador homologada per a ús comercial o públic.

El seient de cautxú amb cadenes MASGAMES BASIC té un disseny de suspensió d'un punt únic. Aquesta fabricat amb goma EPDM injectada amb reforç interior d'alumini.
Cadenes d'acer galvanitzat en calent de 0,5 cm de diàmetre, amb rosca de seguretat MB, proveïda d'un grilló en forma de D a l'extrem superior per fixar-lo en un mosquetó o similar de l'estructura del gronxador.

Mides de la cadira de gronxador:

Llarg: 45 cm
Ample: 16 cm
Gruix: 4,9 cm

Cadenes: 200 cm de longitud, adaptables a l'alçada de qualsevol gronxador per a ús comercial o públic.

Certificat TÜV de qualitat i homologat segons norma comercial EN1176.
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
59,00
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
L'ús d'aquest seient de gronxador de cautxú només està permès sota la vigilància d'un adult. El seient és adequat per a persones amb un pes de fins a 100 kg. El seient és inadequat per als nens menors de 36 mesos, per carència de mesures addicionals de seguretat i per les capacitats mentals limitades dels nens petits.

Aquest seient de gronxador compleix amb tots els aspectes de seguretat segons les Normes Europees EN71-1, EN71-2, EN71-3 i EN71-8, i està unicament indicat per a ús domèstic familiar, en interior i en exterior.

En muntar aquest seient s'ha d'assegurar que l'estructura o una altra construcció pugui suportar la càrrega i que s'elimini qualsevol risc que caigui l'estructura.

El gronxador ha d'estar almenys a una distància de 2 m d'altres instal·lacions, com per exemple branques, estenedors, ...