Ref. MA400905

Seient niu MASGAMES Deluxe

Seient niu MASGAMES DELUXE d'ús privat fabricat en gruixudes molt resistents. 

El seient niu Deluxe és un seient original per gronxadors. El seient niu Deluxe és un seient multijugador, és a dir, que el seient el poden utilitzar diversos nens alhora. És molt divertit aquest seient ja que poden utilitzar-tombat, assegut, mirant cap a baix ...

La malla és robusta i les cordes gruixudes, és fort i resistent per a l'ús continuat i l'exposició a les inclemències del temps.

El seient niu Deluxe de MASGAMES està dissenyat per a la diversió de diversos nens. El seient té uns colors vius i llampants per a l'atracció dels nens.


Mides:
El seient niu medeix 1 metre de diàmetre


El seient niu MASGAMES és un complement perfecte per al seu gronxador.
Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
109,00
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
L'ús d'aquest seient de gronxador de niu només està permès sota la vigilància d'un adult. El seient és adequat per a persones amb un pes de fins a 150 kg. El seient niu és inadequat per als nens menors de 36 mesos, per carència de mesures addicionals de seguretat i per les capacitats mentals limitades dels nens petits.

Aquest seient de gronxador compleix amb tots els aspectes de seguretat segons les Normes Europees EN71-1, EN71-2, EN71-3 i EN71-8, i està unicament indicat per a ús domèstic familiar, en interior i en exterior.

En muntar aquest seient s'ha d'assegurar que l'estructura o una altra construcció pugui suportar la càrrega i que s'elimini qualsevol risc que caigui l'estructura.

El gronxador ha d'estar almenys a una distància de 2 m d'altres instal·lacions, com per exemple branques, estenedors, ...