Ref. SCMJ

Tauler multijoc d'exterior

Taula multijocs fixe per exterior de dos seients. Màxima resistència contra actes vandàlics. Xassís intern de ferro injectat amb poliester i nucli de poliuretà amb gruix de fibra de vidre tractada en base a resines especials enduridores. Tots els laterals de la superfície de la taula així com els dels laterals son arrodonits amb la finalitat d’evitar accidents greus per cops o caigudes.
Superfície inalterable amb acabat molt lluminós amb pintures de la sèrie gel-coats i vernissos antixoc i antigraffiti que protegeixen el tauler de joc embotit al buit aconseguint una total protecció contra el deteriorament.
Es fabrica en totes les versions de jocs de sobretaula, escacs, oca, parxís, tres en ralla, cartes, jocs reunits, etc.

Adecuat per a ajuntaments, campings, hotels, comunitats de propietaris etc.


Mides de la taula amb 2 seients:
Superfície conjunt amb taula i seients: 90 x 160 cm
Superfície taula: 72 x 75 x 10 cm
Tauler: 45 x 45 cm
Gruix del tauler: 5,5 cm
Alt: 76 cm
Pes: 81 kg

Mides de la taula amb 4 seients:
Superfície conjunt amb taula i seients: 160 x 160 cm
Superfície taula: 72 x 75 x 10 cm
Tauler: 45 x 45 cm
Gruix del tauler: 5,5 cm
Alt: 76 cm
Pes: 117 kg

PEUS-SUPORT
D'acer zincat i pintats amb epoxi-polièster a alta temperatura, estan subjectes a la taula mitjançant cargols autoblocants, entrellaçats amb tirants de ferro.

Els peus es fixen a una base de formigó creada a aquest efecte, utilitzant pern-ancoratges.

Amb cada taula se subministren 4 perns d'expansió.

Advertència: Edat recomanada a partir de 6 anys
Opció de joc:
Opció de seients:
1.159,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 6 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Taula
Xassís intern de ferro injectat amb poliester i nucli de poliuretà amb gruix de fibra de vidre tractada en base a resines especials enduridores.
Tots els laterals de la superfície de la taula així com els dels laterals son arrodonits amb la finalitat d’evitar accidents greus per cops o caigudes.

Tauler de joc
Superfície inalterable amb acabat molt lluminós amb pintures de la sèrie gel-coats i vernissos antixoc i antigraffiti que protegeixen el tauler de joc embotit al buit aconseguint una total protecció contra el deteriorament. Es fabrica en totes les versions de jocs de sobretaula, escacs, oca, parxís, tres en ralla, naipes, jocs reunits, etc.

Peus suport
Ferro galvanitzat en calent, subjecte a la taula mitjançant cargols autoblocants, entrellaçats amb tirants de ferro. A través del pern d’anclatge es poden fixar a una base de formigó creada a tal efecte, en cada taula s’entreguen quatre perns d’expansió. Amb total recolzament al terra forma un cos compacte.

Seients La superfície dels bancs es ranurada i embotida cap a d’interior, el que proporciona una major comoditat, els laterals dels seients son arrodonits amb la finalitat d’evitar accidents greus per cops o caigudes. Permeten acomodar-se perfectament dos o quatre jugadors.

La taula té les següents mides:
Mides superficie taula: 72 x 75 x 10 cm.
Mida del tauler: 45 x 45 cm.
Gruix del tauler: 5,5 cm.
Alçada: 76 cm.
Pes: 60 kg.