Ref. FA800009592

Tobogan Feber Slide 10 water

Tobogan Feber Slide 10 amb aigua, un tobogan molt pràctic pel jardí de casa seva.

Gran tobogan de plàstic fort i fàcil de muntar. Passamans alts per reforçar la seguretat i esglaons antilliscants. Amb aigua per refrescar-se a l'estiu. Colors lluminosos resistents a la llum solar i als canvis de temperatura. 

La rampa del tobogan té 190 cm de llarg

Mides tobogan: 180 cm (llarg) x 97 cm (ample) x 129 cm (alt)

Mida interior de la rampa: 36,5 cm (ample)

L'alçada de la plataforma d'on surt el tobogan és de 97 cm

Mides embalatge: 135 x 35 x 56 cm. Pes: 14,5 kg


Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
99,99
FAMOSA - FEBER
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Tens dubtes per triar el tobogan?

Hem escrit una "Guia per triar el millor tobogan per al teu jardí" al nostre blog on fem una comparació dels models principals, on expliquem les característiques de cada model.

Guia per trobar el tobogan adequat

Beneficis del producte:


Els tobogans de Feber ajuden al desenvolupament emocional i físic dels nens. A través d’aquestes joguines els nens tindran contacte amb l’aire lliure, fet que ajuda a millorar l’estat d’ànim dels nens. Poder jugar a la naturalesa ajudarà a que el nen s’exerciti i comparteixi amb altres nens i això li anirà bé per al seu creixement personal.

Valors pedagògics del producte:

Augmenta la sociabilitat, els reflexos del nen, li permeten interactuar amb el medi ambient i li fa augmentar també la motricitat.

Recomanacions d'ús:

L’ús d’aquest producte afavoreix a que el nen tingui un desenvolupament òptim de la seva personalitat. Permet l’expressió dels sentiments i fa que tingui actituds per poder dominar-los millor. Provoca un augment de l’autoestima del nen, de la seva motivació, del reconeixement i del pensament positiu. És el mètode perfecte per millorar les seves habilitats socials.