Ref. FA800009001

Tobogan Feber Slide Plus amb aigua

Tobogan feber slide plus, un tobogan per al jardí d'una casa particular de colors vius i adequat per jugar tot l'any. Alts passamans per a més seguretat i esglaons antilliscants.
 
Conecti una mànega al tobogan i els nens es refrescaran a l'estiu. Colors lluminosos resistents a la llum solar i als canvis de temperatura.
 
La rampa del tobogan té 152 cm de llarg
 
Mida tobogan: 161 cm (llarg) x 71 cm (ample) x 103 cm (alt)
 
Mides de l`embalatge: 120 x 28 x 42 cm. Pes: 7,7 kgAdvertència: Edat recomanada a partir de 2 anys
75,00
FAMOSA - FEBER
Advertència: Edat recomanada a partir de 2 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Beneficis del producte:

Els tobogans de Feber ajuden al desenvolupament emocional i físic dels nens. A través d’aquestes joguines els nens tindran contacte amb l’aire lliure, fet que ajuda a millorar l’estat d’ànim dels nens. Poder jugar a la naturalesa ajudarà a que el nen s’exerciti i comparteixi amb altres nens i això li anirà bé per al seu creixement personal.

Valors pedagògics del producte:

Augmenta la sociabilitat, els reflexos del nen, li permeten interactuar amb el medi ambient i li fa augmentar també la motricitat.

Recomanacions d'ús:

L’ús d’aquest producte afavoreix a que el nen tingui un desenvolupament òptim de la seva personalitat. Permet l’expressió dels sentiments i fa que tingui actituds per poder dominar-los millor. Provoca un augment de l’autoestima del nen, de la seva motivació, del reconeixement i del pensament positiu. És el mètode perfecte per millorar les seves habilitats socials.