Ref. MA700012

Estructura Loa pel gronxador Mauna

L'estructura de fusta amb tobogan LOA és una plataforma amb tobogan de la marca MASGAMES per acoblar al gronxador de fusta doble Mauna.

Fusta fosca tractada i d'alta qualitat.

L'estructura si no té el gronxador Mauna no el pot comprar ja que li falten 2 pals.

És un complement molt útil per convertir el gronxador doble Mauna en un parc infantil amb tobogan.

L'estructura ve amb la rampa del tobogan, dos pals de fusta, els ancoratges, els corners i les fustes de la plataforma.

combinació de tobogan per gronxador
Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
245,00
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Tots els parcs infantils se li poden posar tot tipus d'accessoris com ara seients de nadó, trapezis, anelles, seient niu etc. Visiti la nostra secció d'accessoris de parcs infantils per veure totes les possibilitats.

La fusta dels parcs infantils i gronxadors està tractada per estar a l'exterior. Si vol conèixer més informació sobre el tractament de la fusta i la normalitat de les esquerdes visiti aquesta secció especial sobre la fusta dels parcs infantils.

Si té dubtes de com ha ancorar els parcs infantils o els gronxadors, pot visitar aquesta secció on li donem més informació de com ancorar un gronxador a terra.

La majoria de preguntes que ens fan els nostres clients quan volen comprar un gronxador o un parc infantil per al jardí de casa, les hem respost en aquest article dels dubtes més freqüents quan volen comprar un gronxador.
Productes relacionats
Ref.: MA700010
Gronxador doble Mauna
189,00