Ref. BE07.21.01.00

Tractor de pedals BERG Claas BFR-3

Especialment a la granja és on pots trobar la llibertat i l'espai per gaudir dels jocs a l'aire lliure. El tractor de pedals BERG Claas BFR-3 amb canvi de marxes és el teu vehicle per a passar-ho bé a la masia. És un vehicle a pedals amb la llicència oficial i el disseny basat en els tractors reals. El quadricicle de pedals està equipat amb unes impressionants rodes de tractor que s'agafen molt bé al sòl del camp. Amb el tub d'escapament frontal i els colors característics és un vehicle a pedals per als joves grangers i els amants de la marca Claas.

Els tractors de pedals BERG se'ls pot equipar amb molts accessoris com remolcs, barres antibolcada, bolquets, llum d'emergència i molt més. Converteix-te en el millor pagès de la comarca.

Les mides del tractor de pedals BERG són:
157,5 cm (llarg) x 88 cm (ample) x 102 cm (alt)
Pes del tractor BERG: 51 kg
Pes màxim de l'usuari: 100 kg
Alçada màxima de l'usuari: 2 metres

El tractor de pedals BERG ve en dues caixes de les següents mides:
Embalum 1: 100 x 58 x 41,5 cm
Pes 30,6 kg
Embalum 2: 100 x 58 x 41,5 cm
Pes: 29,5 kg

Advertència: Edat recomanada a partir de 5 anys
879,00
BERG
Advertència: Edat recomanada a partir de 5 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Per què un tractor de pedals BERG?

BERG porta mes de 30 anys fabricant karts de pedals. I aquesta experiència la notaràs quan condueixis el teu tractor BERG. Els karts de pedals BERG ofereixen un disseny més ergonòmic i còmode i una conducció molt intuïtiva i fàcil. Per altra banda, els karts de pedals BERG són la opció més segura per als nens de més de 5 anys, oferint garantia de seguretat i diversió!

Alguna vegada has volgut conduir un tractor? Amb els tractors de pedals BERG et semblarà com si ho estiguessis fent! Els karts de pedals BERG que inclouen el sistema BFR-3 et facilitarà encara més la conducció. El sistema BFR-3 (Break Freewheel Reverse 3. És a dir: frens, pinyó lliure, marxa enrere i canvi de marxes de 3 marxes) et permetrà tenir un control absolut del teu kart només a través dels pedals. Però a més a més tens que tenir en compte que el sistema de pedales BFR-3 inclou un canvi de marxes de 3 marxes que ajuden a pedalejar quan tinguis que pujar una rampa. La segona marxa és equival als cotxes de pedals normals. Si s’activa la primera marxa, el kart anirà més lleuger i si s’activa la tercera, anirà més pesat. D’aquesta manera podràs pedalejar fent el mínim esforç segons el terreny i la pendent per on circulis.

D’altra banda el sistema BFR-3 també incorpora el mateix sistema de pinyó lliure, de marxa enrere i de frenada amb els pedals que un altre kart de pedals. Amb el pinyó lliure podràs baixar pendents sense que els pedals segueixin girant i, per tant, podràs mantenir els peus als pedals sense necessitat de seguir pedalant. El sistema BFR-3 també et permetrà conduir el teu tractor endavant o enrere només pedalant, frenar amb els pedals per poder tenir un major control del volant amb les mans i, fins i tot, podràs utilitzar el seu sistema de fre de mà per derrapar!


Per una conducció més còmode, ajusta-te’l a les teva mida gràcies al seu seient regulable en 6 posicions. Els tractors de pedals BERG són recomanats per a nens i nenes de mes de 5 anys o a partir de 125cm d’alçada i també per a adults.


El seu sistema de regulació del seient permet que el kart de pedals BERG ja es pugui conduir a partir de 125cm d’alçada, però també el fa apte per a la conducció d’un adult de fins a 200cm! El teu tractor de pedals BERG serà útil per a tota la família, i en podran fer ús petits i grans.

eix balancejats karts de pedals BERG


Per altra banda, les rodes s’adaptaran a qualsevol terreny pel que condueixis gràcies al seu disseny off road amb molta adherència i gràcies als seus eixos balancejats, que permeten a les rodes a estar en contacte sobre la superfície encara que sigui en diferents alçades o irregular, imitant la suspensió d’un tractor real. Així doncs, el sistema d’eixos dels karts de pedals BERG estan dissenyats per assegurar una tracció, estabilitat i adherència òptimes sobre qualsevol superfície, encara que aquesta ofereixi sotracs o relleus.

karts de pedals BERG direcció lleugera

El disseny dels tractors de pedals BERG també ofereix els detalls més cuidats. Si comencem per les rodes, aquestes tenen un disseny igual que els tractors de veritat. Les rodes posteriors són més grans que les davanteres. Els tractors de pedals també venen amb parafangs a les rodes posteriors per no esquitxar al conductor, i es poden guardar drets sobre les rodes posteriors i el seient i així economitzar espai. Tots els tractors de pedals BERG inclouen l’enganxall a la part posterior per a complementar-lo amb un remolc si es vol. I si a totes aquestes ventatges li afegim que la seva direcció és més lleugera, els alerons més aerodinàmics i les llantes són més sòlides, podràs gaudir d’una conducció més, ràpida, divertida i més segura! 

Les mides completes dels karts de pedals BERG amb xassís XL són les següents:


mides karts de pedals BERG
mides karts de pedals BERG

karts pedals BERG mides

cuadre dades tècniquess kart berg race gts bfr 3

Si vols saber tots els detalls tècnics que fan que els karts de pedals BERG siguin els millors del mercat et recomanem que visitis la secció d'informació tècnica sobre els karts de pedals BERG.
Tenim un article al nostre blog on resolem les preguntes freqüents sobre els karts de pedals BERG, allà trobaràs resposta a preguntes com quin cotxe de pedals necessito per l'alçada del meu fill, quina diferència hi ha entre pinyó lliure i pinyó fix o quins són els accessoris disponibles per cada model de vehicle a pedals.

Si vols conèixer més informació sobre les garanties dels karts de pedals BERG i com demanar els recanvis, pots visitar la següent secció del servei postvenda BERG.

Els karts de pedals BERG són tan forts i fàcils de conduir que tenen molt d'èxit per a ús professional. Tenim un apartat d'emprenedors BERG on donem exemples d'empreses que utilitzen els cotxes de pedals BERG per fer negocis com ara: punts de lloguer, educació viària, circuits a la natura, animacions infantils etc.

Muntar un kart de pedals BERG és fàcil, les instruccions són clares i la majoria de peces ja venen muntades. No obstant per ajudar als clients hi ha vídeos de muntatge al canal de youtube de BERG on s'explica pas a pas com fer el muntatge. 

servei muntatge karts pedals BERG

Productes relacionats
Ref.: BE15.60.40.01
Unitat frontal
89,00
Ref.: BE15.63.00.00
Barra de seguretat platejada
79,00
Ref.: BE15.24.80.01
Llum d'emergència
29,00
Ref.: BE15.24.70.00
Llum d'emergència amb suport
49,00
Ref.: BE15.60.30.03
Unitat Elevadora posterior
89,00
Ref.: BE15.60.50.01
Lifting Bucket
99,00
Ref.: BE15.60.55.01
Pallet Fork
99,00
Ref.: BE15.60.60.01
Bulldozer
99,00
Ref.: BE15.23.12.01
Ordinador de a bordo
39,00
Ref.: BE15.99.00.00
Coberta
79,00
Ref.: BE15.03.32.00
Berg Front Mudguard black
34,00
Ref.: BE15.63.01.00
Roll-bar Traxx
79,00
Ref.: BE15.37.03.00
Seient de passatger Claas
79,00
Ref.: BE18.08.04.00
BERG Tandem Trailer XL (karts grans)
229,00