Casetes

Casetes infantils per posar als parcs i jardins.Molt fortes. Les casetes infantils resisteixen la climatologia adversa. Visiti la nostra botiga online per veure totes les casetes infantils que tenim.

Casetes de Plàstic

Els oferim una extensa gamma de Casetes per a nens amb la millor relació qualitat preu del mercat, apropiades per a particulars o escoles.

Les casetes infantiles que venem són de les marques FEBER i SMOBY que són les millors del mercat. Les casetes infantils de plàstic són molt fàcils de muntar i poden estar tot l'any al jardí o a la terrassa ja que estan preparades per estar a l'exterior. Les casetes infantils tenen colors vius que agraden molt als xiquets i aquests colors de les casetes no es perden amb el sol o la pluja.

Les casetes infantils són adequades per a nens i nenes. Hi ha casetes infantils de diferents mides i dissenys, segur que trobes la que t'encaixi millor.

Casetes de Fusta

Tenim una bonica selecció de casetes de fusta per a nens amb la millor relació qualitat preu del mercat. Aquestes casetes estan fabricades a Europa seguint les directrius europees EN71. Els nostres preus inclouen l' IVA i el transport per comandes fetes des de qualsevol punt de la Península i Balears

Les casetes de fusta vénen amb els panells premuntats perquè el muntatge de les casetes infantils sigui el més fàcil possible . Les casetes infantils de fusta queden molt ben integrades al jardí , són molt boniques . La fusta de les casetes és de boscos del nord d'Europa , són boscos renovables , de manera que respecten el medi ambient.

Casetes de lona

Tenim una bonica selecció de Casetes de lona per a nens amb la millor relació qualitat preu del mercat. Aquestes casetes están fabricades a Europa seguint les directrius europees EN71. Els nostres preus inclouen l' IVA i el transport per comandes fetes des de qualsevol punt del territori espanyol de la península.