Seguretat
Idiomes: es
|
ca
|
pt
Enviament gratuït
Despeses d'enviament GRATIS a partir de 90€.
Pagament segur
Total garantia i confiança a les seves compres
També
935 739 505 · 911 591 533
902 106 630 · 637 476 844
Socialmedia:
Blog de topludi:

Seguretat

Segells de seguretat
 
Tots els productes que trobarà a la nostra web tenen com a mínim el segell de seguretat CE que les seves sigles volen dir " Conformitat Europea" , és a dir que el producte ha estat fabricat amb seguint la legislació de la Unió Europea . Tots els productes amb aquest indicatiu es poden vendre a tot Europa sense restriccions .
 
El segell de CE és el mínim que s'exigeix ​​als productes però tenim molts que a més tenen el segell de qualitat TÜV alemany. " Technischer Überwachungs - Verein són unes organitzacions independents que validen la seguretat de tot tipus de productes per protegir els humans i al medi ambient de perills . El segell TÜV estan reconeguts a tot el món i són garantia de seguretat .
Marques com BERGTOYS tenen en tots els seus productes , a més del segell CE , TÜV però no són els únics que el tenen .
 
Seguretat en l'ús

A la nostra web quines seccions contenen productes pensats per a ús domèstic ( privat , jardí d'una casa particular ) o per a ús comercial o públic (hotels , escoles , empreses d'esdeveniments, ludoteques , ajuntaments , comunitats de propietaris etc ) .
 
Els gronxadors , tobogans i parcs infantils d'ús comercial o públic s'indica que cal instal · lar en un sòl tou i respectar una àrea de seguretat al voltant del producte . Això és fonamental abans de prendre la decisió de compra .
 
En les joguines d'ús privat :
Totes les joguines d'ús privat porten instruccions d'ús perquè els nens no es facin mal .
Els cotxes de pedals grans per a adults han d'usar seguint les normatives de trànsit en cas d'anar pel carrer . L'ús de casc és altament recomanable .
Els altres vehicles : Utilitzar amb equip de protecció . No utilitzar en llocs que heu trànsit.
Els adults han de supervisar la utilització dels productes per part dels menors .
 
Tots els productes , tant d'ús privat com d'ús públic han de revisar-se amb el temps per detectar els desgastos que puguin tenir els productes . Per exemple les cordes dels seients dels gronxadors , els cargols dels parcs infantils , greixar els engranatges dels cotxes de pedals , la fusta que està a l'exterior etc. En les instruccions dels productes trobaran més informació sobre el seu manteniment .
Si tenen qualsevol pregunta no dubteu en contactar amb nosaltres .
Vol rebre informació de les nostres ofertes i novetats?Subscriu-te al
nostre newsletter
Devolució en 30 dies
Devolució en 30 dies
Pagament segur
Pagament segur
Satisfet o reemborsament
Satisfet o reemborsament
Pressupostos a mida
Pressupostos a mida
TOPLUDI SL • CIF: B64606619 • Pol. Ind. Montguit • Carrer Tona núm 14 08480 • L'Ametlla del Vallès (Barcelona) •Telf.: 902 106 630