Vehícles infantils

Vehicles de pedals al millor preu. Tenim una extensa gamma de karts de pedals de diferents fabricants. Som especialistes en els cotxes de pedals de Berg Toys. Tenims una àmplia gamma de cotxes de pedals de diferents mides, sempre al millor preu. Visiti la nostra botiga online per veure tots els cotxes de pedals que tenim.

Cotxes de pedals

Els millors cotxes de pedals ja han arribat al nostre país. Aquests vehicles són els cotxes de pedals més venuts d'Europa.

Tots els models tenen el certificat oficial de qualitat i seguretat RWTUV.

En aquesta secció trobarà vehicles a pedals per a nens petits de les millors marques europees: BERG TOYS i EXIT TOYS

Els cotxes a pedals estan pensats per a ús domèstic. Es poden aconseguir recanvis i hi ha accessoris com remolcs i llums per a molts d'ells.

Karts de pedals

Karts de pedals de BERG TOYS el millor fabricant de cotxes de pedals del món.
Els karts de pedals d'aquesta secció són forts, segurs i resistents. Tots són apropiats per a ús domèstic i alguns d'ells a més estan especialment dissenyats per a empreses d'esdeveniments i punts de lloguer de karts de pedals. Els cotxes de pedals d'ús professional són els que tenen el marc en blau. 

Si desitgen quatre o més unitats no dubtin en contactar amb el nostre departament comercial per demanar un pressupost a mida.
Millor preu garantit. Els recordem que els nostres preus inclouen l'IVA i el transport.

Els karts de pedals de BERG TOYS són perquè els durin molts anys ja que es poden aconseguir recanvis fàcilment. Són vehicles a pedals molt forts, el seient s'adapta a l'alçada del conductor i se'ls poden posar molts accessoris com remolcs, llums, embellidors, barres antibolcada etc.

Quadricicles

Els quadricicles d'aquesta secció són karts de pedals de 2 o més places.

La majoria d'aquests quatricicles a pedals són molt vàlids tant per a ús domèstic de particulars com per a empreses de lloguer ja que la seva qualitat és excel·lent.

Si estan pensant a muntar un punt de lloguer de quadricicles, contacti amb nosaltres que li donarem més informació sobre com fer negocis amb els karts a pedals de BERG.

Tractors de pedals

Els nostres tractors a pedals tenen una relació qualitat-preu excel · lent. Els tractors infantils de joguina són jocs que fomenten l'activitat física, el contacte amb la natura, jugar a l'aire lliure i és un bon joc d'imitació.

Estan fabricats a Alemanya i Holanda i tenen el certificat RWTUV de qualitat.

Els tractors infantils a pedals són apropiats per a ús domèstic però també són una gran atracció per les cases de turisme rural.

En aquesta secció de tractors a pedals hi ha reproduccions de les principals marques de tractors reals, com ara els tractors John Deere, Fendt, New Holland, Case-IH o Claas.

Per als tractors infantils de la marca BERG TOYS trobaran més accessoris en la secció especial accessoris de BERG TOYS .

Vehicles elèctrics

Els vehicles elèctrics amb la millor relació qualitat-preu del mercat.

Tenim cotxes de bateria elèctrics per a nens petits de la marca FEBER i cotxes de pedals amb ajuda elèctrica per a nens grans i adults de la marca holandesa BERG

Venem més bateries i carregadors de recanvi de la marca Feber per si algun dia necessiten canviar-la o volen tenir de recanvi perquè la diversió de conduir un cotxe de bateria infantil duri durant més hores.

Tricicles i més

Tricicles i carretons amb un disseny i una qualitat excel·lent.

Apropiats per a escoles i consumidors exigents ja que són articles extremadament forts.
Certificat oficial de qualitat i seguretat RWTUV.

Accessoris Berg Toys

Accessoris per als karts de pedals i tractors de pedals de la marca Berg Toys, els més bonics i forts del mercat. Hi ha tot tipus d'accessoris com seients de passatgers, remolcs, llums, banderoles etc.
Treu el màxim partit al teu cotxes de pedals de BERG TOYS.

Certificat oficial de qualitat i seguretat RWTUV.

Correpassadissos

Els correpassadissos són una bona manera de començar a practicar l'equilibri. El BERG Go2 és el vehicle infantil de la marca holandesa BERG per començar a conduir un vehicle. Primer caminant i després a pedals. Està disponible amb 3 colors i té tres accessoris diferents.