Gronxadors
Idiomes: es
|
ca
|
pt
Enviament gratuït
Despeses d'enviament GRATIS a partir de 90€.
Pagament segur
Total garantia i confiança a les seves compres
També
935 739 505 · 911 591 533
902 106 630 · 637 476 844
Socialmedia:
Blog de topludi:

Gronxadors

Gronxadors de fabricants europeus que tenen una relació qualitat-preu excel · lent.

Tots els nostres gronxadors són de fàcil muntatge, resistents i segurs.
Homologats per a ús privat.
Aquests gronxadors han de instal · lar en superfícies de terra o gespa.
En tots els models els ancoratges estan inclosos

En aquesta secció trobareu els gronxadors d'estructura metàl · lica d'ús privat. A la secció d'accessoris de gronxadors trobaran cadires de nadó i altres complements que es poden afegir a aquestes estructures de gronxador. Els gronxadors són jocs que sempre estan de moda i que agraden igual a nens com a nenes.

Els gronxadors fomenten que els nens juguin a l'exterior, i és una bona manera que facin jocs actius i facin exercici.

Gronxadors de fusta de fabricants europeus que tenen una relació qualitat - preu excel · lent .

Tots els nostres gronxadors són de fàcil muntatge , resistents i segurs.

Homologats per a ús privat .

Aquests gronxadors han de instal · lar en superfícies de terra o gespa .
En tots els models els ancoratges estan inclosos

En aquesta secció trobareu els gronxadors d'estructura de fusta d'ús privat . La fusta d'aquests gronxadors està tractada per estar a l'exterior i té 10 anys de garantia contra la podridura i les plagues . Si vol saber més informació sobre la fusta , el seu tractament i la normalitat de les esquerdes pot visitar aquesta secció d'informació addicional de la fusta dels gronxadors .

A la secció d'accessoris de gronxadors trobaran cadires de nadó i altres complements que es poden afegir a aquestes estructures de gronxador . Els gronxadors són jocs que sempre estan de moda i que agraden igual a nens com a nenes .

Els gronxadors fomenten que els nens juguin a l'exterior , i és una bona manera que facin jocs actius i facin exercici .

En aquesta secció trobareu molts accessoris per a la seva gronxador.

Si s'afegeixen seients tipus bressol o seients de nadó, poden ampliar l'edat recomanada dels gronxadors. La majoria d'estructures que venem vénen amb seients plans, que són els que van a usar més anys però en els primers anys dels nens, cal fer servir un seient amb respatller i fins i tot un seient amb respatller i cinturó davant per als més petits.

D'altra banda, amb un altre tipus d'accessoris com les anelles, cordes d'escalada, escales de corda o les rodes, augmentaran la diversió per als nens més crescuts.

Canviar un accessori de gronxador per un altre normalment és molt fàcil perquè la majoria d'estructures vénen amb mosquetons.

Si es guarden les cadires de gronxador de cordes durant l'hivern els duraran més anys els accessoris del seu gronxador.

Accessoris per gronxadors d'ús privat.
Aquest grup de gronxadors estan homologats per a ús comercial i públic (EN1176). Tenen una relació qualitat-preu excel · lent.
Certificat RWTUV de qualitat.

Gronxadors molt forts, pensats per a l'exterior i molt assegurances adequades per a hotels, càmpings, llocs turístics, ajuntaments, restaurants i comunitats de veïns.

Els gronxadors s'han de fixar a terra, poden cargolar a terra dur de formigó o enfonsar els ancoratges en un forat i omplir-de formigó. En fer la comanda del gronxador ens han de dir quin tipus d'ancoratge necessiten.
Els accessoris dels gronxadors d'aquesta secció són molt forts i segurs. Els seients de gronxadors són de cautxú, les cadenes estan galvanitzades per aguantar un gran ús i les inclemències del temps.

Cadires de nadó tipus bressol, seients de gronxador de cautxú amb cadenes i altres accessoris per a gronxadors d'ús comercial o públic. Adequats per a hotels, càmpings, llocs turístics, restaurants, comunitats de propietaris i ajuntaments. Aquests accessoris de gronxadors compleixen la norma EN1176 i tenen el certificat RWTUV de qualitat.

¡CISTELLA!
0 productes   ·   0,00 Veure cistella
Enllaços ràpids a temes d'interès
newsletter
Devolució en 30 dies
Devolució en 30 dies
Pagament segur
Pagament segur
Satisfet o reemborsament
Satisfet o reemborsament
Pressupostos a mida
Pressupostos a mida
TOPLUDI SL • CIF: B64606619 • Pol. Ind. Montguit • Carrer Tona núm 14 08480 • L'Ametlla del Vallès (Barcelona) •Telf.: 902 106 630