Gronxadors

Descobreix els molts gronxadors que tenim i fabriquem. Podràs escollir entre gronxadors de fusta o metall segons prefereixis. En tots els casos tindràs la opció de gronxador individual, doble, triple, amb seient de bebè i moltes més opcions. A més a més, si vols fer canvis sobre alguns dels models (per exemple canviar el tipus de seient o afegir-hi una escala de cordes) pots visitar la secció d'accessoris i et configurarem el gronxador com tu vulguis!

Recorda que són gronxadors de fàcil muntatge i que els ancoratges per a terra o gespa vénen inclosos.

Gronxadors de Fusta

Gronxadors de fusta de fabricants europeus que tenen una relació qualitat - preu excel·lent .

Tots els nostres gronxadors són de fàcil muntatge, resistents i segurs. Estan homologats per a ús privat. Aquests gronxadors han de instal·lar en superfícies de terra o gespa, i els ancoratges vénen inclosos en tots els models.

En aquesta secció trobareu els gronxadors d'estructura de fusta d'ús privat . La fusta d'aquests gronxadors està tractada per estar a l'exterior i té 10 anys de garantia contra la podridura i les plagues . Si vol saber més informació sobre la fusta , el seu tractament i la normalitat de les esquerdes pot visitar aquesta secció d'informació addicional de la fusta dels gronxadors .

A la secció d'accessoris de gronxadors trobaran cadires de nadó i altres complements que es poden afegir a aquestes estructures de gronxador . Els gronxadors són jocs que sempre estan de moda i que agraden igual a nens com a nenes .

Els gronxadors fomenten que els nens juguin a l'exterior , i és una bona manera que facin jocs actius i facin exercici .

Gronxadors Metàl·lics

Gronxadors de fabricants europeus que tenen una relació qualitat-preu excel · lent.

Tots els nostres gronxadors són de fàcil muntatge, resistents i segurs.
Homologats per a ús privat.
Aquests gronxadors s'han d'instal·lar sobre superfícies de terra o gespa.
En tots els models els ancoratges estan inclosos.

En aquesta secció trobareu els gronxadors d'estructura metàl · lica d'ús privat. A la secció d'accessoris de gronxadors trobaran cadires de nadó i altres complements que es poden afegir a aquestes estructures de gronxador. Els gronxadors són jocs que sempre estan de moda i que agraden igual a nens com a nenes.

Els gronxadors fomenten que els nens juguin a l'exterior, i és una bona manera que facin jocs actius i facin exercici.

Accessoris

En aquesta secció trobareu molts accessoris per a la seva gronxador.

Si s'afegeixen seients tipus bressol o seients de nadó, poden ampliar l'edat recomanada dels gronxadors. La majoria d'estructures que venem vénen amb seients plans, que són els que van a usar més anys però en els primers anys dels nens, cal fer servir un seient amb respatller i fins i tot un seient amb respatller i cinturó davant per als més petits.

D'altra banda, amb un altre tipus d'accessoris com les anelles, cordes d'escalada, escales de corda o les rodes, augmentaran la diversió per als nens més crescuts.

Canviar un accessori de gronxador per un altre normalment és molt fàcil perquè la majoria d'estructures vénen amb mosquetons.

Si es guarden les cadires de gronxador de cordes durant l'hivern els duraran més anys els accessoris del seu gronxador.

Accessoris per gronxadors d'ús privat.